ברזאולה מאת: tfp בתאריך: 2 במרץ 2014 קטגוריות: בשר צפיות: 3902 2 ברזאולה ברזולה בשר כבוש נקניק ברזאולה סינטה כבושה Report this Image - דווח על תמונה זו ברזאולה – בשר בקר מיובש שעבר כבישה ביין אדום. פורסים דק ומגישים אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר tfpהממ, אין מה לומר. אני בעיקר מתעניין ועוסק באופן עצמאי ו(מאוד)חובבני בכל הסצינה של שרקוטרי על סוגיו, ומעדיף להשאר אנונימי במידת האפשר. מתכונים אחרונים מאת tfp (צפו בכולם...) פאטה בשר כפרי - 16 באפריל 2018 Blancmange – פודינג צרפתי - 4 באפריל 2018 רגל קרושה - 3 באפריל 2018 אוסף מתכוני פירות ים - 26 במרץ 2018 ביצים משומרות - 25 במרץ 2018 tweet שתף