טארט קרקרים במילוי קרם פטיסייר בירה ושוקולד מאת: Mor בתאריך: 14 במאי 2013 קטגוריות: עוגות, קינוחים צפיות: 2984 8 בייגלה בירה טארט שוקולד קצפת קפה קרם פטיסייר קרקרים Report this Image - דווח על תמונה זו שלב אחרי שלב בתמונות – קלתית קראנצ’ית עם מילוי של קרם פטיסייר בירה ושוקולד אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר Mor Mor מתכונים אחרונים מאת Mor (צפו בכולם...) עוגת שוקולד ורודה - 28 במרץ 2018 רולדת צ’אבי האבי - 15 במרץ 2018 לחם אגסים ווניל - 2 במרץ 2018 פאי בראוניז חמאת בוטנים - 20 בפברואר 2018 עוגת טבעות אולימפיות - 15 בפברואר 2018 tweet שתף
נראה טעים!
יש אפשרות אולי לוותר על הקפה בקצפת?
בטח, אפשר להכין עם קצפת רגילה