מאפינס סלק עם שוקולד צ’יפס - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - מאפינס סלק עם שוקולד צ’יפס

מאפינס סלק עם שוקולד צ’יפס

השף הפשוט קובי פרידמן מכין מאפינס שוקולד צ’יפס מתוקים עם מרכיב מפתיע ובריא – סלק! מושלם לילדים שלא אוהבים ירקות

למתכון המלא גללו למטה.

מקציפים ידנית 4 ביצים. מוסיפים כוס וחצי סוכר דמררה ומקציפים קלות.


מרסקים במעבד מזון 2 סלקים מבושלים (אפשר להשתמש גם בשקית סלק בוואקום) ומוסיפים להם 2 שמנת של פעם (או שמנת רגילה).


מוסיפים את הסלק והשמנת לקערת הביצים עם הסוכר.
מוסיפים 3/4 כוס שמן זית, 2 כפיות תמצית וניל ומערבבים.


מוסיפים 3 כוסות קמח כוסמין מלא, שקית אבקת אפייה, 3/4 כפית סודה לשתייה ומעט מלח ומערבבים.


מוסיפים 150 גרם שוקולד צ’יפס מריר 66% ומערבבים.


משמנים בתרסיס שמן מנג’טים מספר 5 ומניחים בתבנית מאפינס. ממלאים מהתערובת עד 3/4 גובה.

מפזרים מעט שוקולד צ’יפס לקישוט ומכניסים לתנור חם על 190 מעלות ל-14 דקות ובודקים בעזרת קיסם שמוכן.

מצרכים ל-24 מאפינס:

4 ביצים
1.5 כוסות סוכר דמררה
2 סלקים מבושלים (או שקית סלק בוואקום)
2 שמנת של פעם (אפשר גם שמנת רגילה)
3/4 כוס שמן זית
2 כפיות תמצית וניל
3 כוסות קמח כוסמין מלא
שקית אבקת אפייה
3/4 כפית סודה לשתייה
מעט מלח
150 גרם שוקולד צ’יפס מריר 66%
שוקולד צ’יפס לקישוט

אופן ההכנה:

מקציפים ידנית את הביצים. מוסיפים את הסוכר ומקציפים קלות.
מרסקים במעבד מזון את הסלק ומוסיפים שמנת.
מוסיפים את הסלק והשמנת לקערת הביצים עם הסוכר.
מוסיפים שמן זית ותמצית וניל ומערבבים.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומעט מלח ומערבבים.
מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
משמנים בתרסיס שמן מנג’טים מספר 5 ומניחים בתבנית מאפינס. ממלאים מהתערובת עד 3/4 גובה. מפזרים מעט שוקולד צ’יפס לקישוט ומכניסים לתנור חם על 190 מעלות ל-14 דקות ובודקים בעזרת קיסם שמוכן.

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים מעולים ופשוטים להכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל לבשל איתי.

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top