סלט טאבולה וקישואים צרובים | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - סלט טאבולה וקישואים צרובים

סלט טאבולה וקישואים צרובים

סלט בורגול מרענן, בריא ומשביע עם הרבה ירק ותוספת קישואים צרובים מדהימה. מעולה לארוחת ערב, לאירוח או לקחת איתכם לעבודה

מצרכים:
1/4 כוס בורגול דק מושרה חצי שעה במים ומסונן
חבילה וחצי כוסברה קצוצה
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל לבן
כף עגבניות שרי מיובשות קצוצות
3 כפות שמן זית
קישוא

אופן הכנה:
• משרים בקערה את הבורגול למשך חצי שעה, מסננים וסוחטים היטב מהנוזלים.
• קוצצים דק את הכוסברה.
• פורסים את הקישוא וצורבים על מחבת פסים משני הצדדים עם כף שמן זית, מלח ופלפל לבן.
• בקערה מערבבים: בורגול, כוסברה, עגבניות שרי מיובשות, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
• מגלגלים את הקישואים הצרובים ומניחים מסביב לסלט.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

רוצים ללמוד איך לבשל ולשמור על אורח חיים בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top