התבנית שלי היא בקוטר 22, אבל אפשר להכין בקוטר 24 או אפילו ב26, רק צריך לקצר קצת את זמן האפייה- פשוט לבדוק עם הסכין אחרי 40 דקות. לגבי להמתיק עם דבש או מייפל, הייתי משתמשת ב-2/3 כוס דבש או מייפל, כי הם מתוקים יותר. אבל בגלל שיש להם תכונות שונות מסוכר הייתי נזהרת- לא ניסיתי אף פעם כי אני מנסה להימנע מסוכר ומקמח לבן…
יעבוד עם יוגורט במקום שמנת חמוצה?
לא ניסיתי עם יוגורט אבל לדעתי אין סיבה שלא יעבוד- זה ייתן לעוגה טעם יותר חמצמץ.
איזה גודל תבנית?
והאם את יודעת כמה סילאן/ דבש או מייפל צריך במקום כוס סוכר?
או אם יש תחליף אחר (לא דיאטטי) שאת ממליצה?
התבנית שלי היא בקוטר 22, אבל אפשר להכין בקוטר 24 או אפילו ב26, רק צריך לקצר קצת את זמן האפייה- פשוט לבדוק עם הסכין אחרי 40 דקות. לגבי להמתיק עם דבש או מייפל, הייתי משתמשת ב-2/3 כוס דבש או מייפל, כי הם מתוקים יותר. אבל בגלל שיש להם תכונות שונות מסוכר הייתי נזהרת- לא ניסיתי אף פעם כי אני מנסה להימנע מסוכר ומקמח לבן…