עוגת גבינה עם מוס שוקולד מוקצף מאת: Winnie בתאריך: 6 במאי 2013 קטגוריות: מאכלי חגים, עוגות, עוגות גבינה, קינוחים, שבועות, שוקולד צפיות: 8126 34 גנאש שוקולד מוס שוקולד עוגת גבינה עוגת גבינה אפויה שוקולד Report this Image - דווח על תמונה זו עוגת גבינה ב 4 שכבות – בסיס עוגיות, שכבת גבינה אפויה, מוס שוקולד מוקצף וציפוי שוקולד אודותFacebookGoogle+מתכונים אחרוניםצרו קשר Winnie Winnie +Winnie מתכונים אחרונים מאת Winnie (צפו בכולם...) עוגת שכבות עם קרם פודינג תותים - 6 בפברואר 2014 עוגת פאדג’ שוקולד עשירה – Mississippi Mud Cake - 23 בינואר 2014 מאפינס תותים - 21 בינואר 2014 עוגינאש – עוגיות ג’מבו במילוי גנאש שוקולד - 16 בינואר 2014 עוגת פירות יבשים עשירה ועסיסית - 13 בינואר 2014 tweet שתף
נראה מדהים. אפשר להשתמש בתחתית גם בפתי בר?
תודה רבה!! ✽
כן, אפשר להשתמש בפתי בר לתחתית (ולדפנות), אבל במקרה כזה צריך להגדיל את כמות החמאה המומסת ל 120-130 גר
מעולה. תודה רבה. נקווה שיצא ישר ומסודר כמו שלך :)
“הטריק” הוא פשוט לקרר היטב את העוגה לפני כל הוספת שיכבה נוספת, וכך קל מאד ליישר את השיכבה.
בהצלחה!!