פוקצ’ה עם עגבניות, סלמי ובצל - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - פוקצ’ה עם עגבניות, סלמי ובצל

פוקצ’ה עם עגבניות, סלמי ובצל

מאפה שמתפקד כארוחת ערב – פוקצ’ה שמנמנה עם מעטה זהוב ותוספות מפנקות (עגבניות, בצל סגול ונקניק סלמי)

מצרכים לבצק (4 פוקצ’ות):
1 ק”ג קמח לבן, מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות מים חמימים (לא רותחים)
2 כפות מלח גס
1/4 כוס שמן זית

לתוספות:
200 גרם נקניק סלמי פרח, פרוס
5 עגבניות תמר בשלות, פרוסות
1 בצל סגול, פרוס
כ-10 עלי רוזמרין עם הגבעול

אופן הכנה:
• מערבבים ביחד, בקערת מיקסר, את כל מרכיבי הבצק פרט למים. לשים במיקסר בהדרגה ומוסיפים את המים לאט לאט. ממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק במרקם חלק ויציב.
• מכניסים את הבצק, כשהוא מכוסה, למקרר למשך כ- 40 דקות. מוציאים מהמקרר ומחלקים את הבצק למספר הפוקצות הרצוי. מכדררים את החלקים ומכסים שוב עם מגבת. מניחים להתפחה בחוץ למשך כ-15 דקות.
• מחממים תנור לחום 150 מעלות.
• פורסים נייר אפיה בתבנית. משמנים בשמן זית ומשטחים את הבצק כמה שיותר אחיד. מסדרים את התוספות על הבצק תוך שמנסים להשקיע אותם כמה שיותר.
• מכניסים לתנור ואופים עד לקבלת צבע זהוב ויפה.

צילום וסטיילינג: מאיר קוקבוק

המתכון באדיבות “מעדני יחיעם

מחפשים עוד מתכונים מעולים למאפים? נסו את אלה:
לחם מרוקאי עם ביצים קשות
מאפה שמרים במילוי גבינה וזיתים
פיצה איטלקית מושלמת

Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2024/04. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2024/04. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2024/04. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top