השף × ×™×¨ צוק מלמד ××ª×›× ×יך להכין בורגול ×¢× ×‘×¦×œ מטוגן, ×¢×’×‘× ×™×•×ª ועשבי תיבול ×©×ž×’×™×©×™× ×¢× ×‘×•×˜× ×™× ×ž×ª×•×‘×œ×™× (×˜×‘×¢×•× ×™)
מצרכי×:
500 ×’×¨× ×‘×•×¨×’×•×œ דק
×ž×™× ×¢×“ כיסוי הבורגול
2-3 כפות שמן זית
2 בצלי×, קצוצי×
100 ×’×¨× ×¨×¡×§ ×¢×’×‘× ×™×•×ª
2 בצל ירוק
חצי צרור פטרוזיליה
מלח ופלפל לפי הטע×
×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž×©×¨×™× ×ת הבורגול ×‘×ž×™× ×›-20 דקות. עד ×©×”×•× ×¡×•×¤×— ×ת כל ×”×ž×™× ×•×ž×ª×¨×›×š.
â€¢Â ×ž×˜×’× ×™× ×ת הבצל ×¢× ×©×ž×Ÿ זית עד ×©×”×•× ×ž×–×”×™×‘ ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×œ×• ×ת הרסק.
â€¢Â ×ž×˜×’× ×™× ×™×—×“×™×• תוך כדי ערבוב ×›-10 דקות, ×•×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת הבורגול המושרה.
â€¢Â ×§×•×¦×¦×™× ×ת הבצל הירוק והפטרוזיליה ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢× ×ª×¢×¨×•×‘×ª הבורגול.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ž×œ×— ופלפל לפי הטע×.
â€¢Â ×œ×•×§×—×™× ×›×£ עמוסה מתערובת הבורגול ×•×ž×’×œ×’×œ×™× ×‘×™×“ לכדי קובה של ×›-10 ס”מ ×ו: ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת הבורגול לקערה ×§×˜× ×”, ×“×•×—×¡×™× ×ž×¢×˜ ×•×”×•×¤×›×™× ×¢×œ צלחת הגשה.
â€¢Â ×ž×§×©×˜×™× ×¢× ×‘×•×˜× ×™× ×ž×ž×•×œ×—×™× ×ו ×ž×ª×•×‘×œ×™× ×•×ž×’×™×©×™×.
המתכון ב×דיבות השף × ×™×¨ צוק מביסטרו × ×•×¢×” וקורדליה.
להרשמה למגזין ×”×§×•×œ×™× ×¨×™ של × ×™×¨ צוק: nir-zook.com
צילו×: טלי דולין
>> הצטרפו לקהילה ×©×œ× ×• בפייסבוק
ומה בלי ×ž×™× ×•×©×ž×Ÿ? בבורגול?