­
�� תבשיל שעועית עם בטטות | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - אורז - תבשיל שעועית עם בטטות

תבשיל שעועית עם בטטות

כתוספת או כמנה עיקרית ללא בשר – תבשיל שעועית אדומה ולבנה עם בטטות ושום. מגישים מעל אורז לבן

מצרכים:
1 שקית (800 גרם) שעועית לבנה, קפואה
1 שקית (800 גרם) שעועית אדומה, קפואה
3 בצלים, חתוכים לרצועות
3 שיני שום, קצוצות
1/2 כוס מים חמים
2 בטטות, חתוכות לקוביות
2 עלי דפנה
1/3 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון

אופן הכנה:
• מטגנים את הבצל כ- 10 דקות על להבה נמוכה, מוסיפים את השום ומטגנים כחצי דקה.
• מוסיפים את 2 סוגי השעועית ואת המים ומבשלים כ-10 דקות.
• מוסיפים את הבטטות, מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות.
• מגישים מעל אורז לבן.

המתכון באדיבות סנפרוסט.
צילום: לירון אלמוג

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים מעולים לחורף? נסו את אלה:
מתכון למרק דלעת מוקרם
מתכון לתבשיל עוף ואורז
מתכון לתבשיל קציצות בשר עם גרגירי חומוס

Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2025/08. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2025/08. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

Error: לא ניתן ליצור את התיקייה wp-content/uploads/2025/08. יש לבדוק שתיקיית האב שלה ניתנת לכתיבה.

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top