רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - אורז - אורז מלא מוקפץ עם טופו וירקות

אורז מלא מוקפץ עם טופו וירקות

ארוחת צהריים בריאה, טעימה ומשביעה – אורז מלא מוקפץ עם רצועות גזר, פטריות, אפונה וקוביות טופו

מצרכים:
2 כפות שמן זית
בצל קטן
2 שיני שום כתושות
כפית ג'ינג'ר טחון ‏
200 גרם טופו
4 כוסות אורז מלא, מבושל
3 כפות רוטב סויה
גזר
5 פטריות שמפיניון
1/2 כוס אפונה
2 כפות עלי כוסברה, קצוצים
כפית שמן שומשום

אופן הכנה:
• חותכים את הבצל והטופו לקוביות, את הגזר לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
• מבשלים את האורז על פי ההוראות על גבי האריזה (2 כוסות מים על כוס אורז במשך 30-40 דקות) ומצננים.
• מבשלים את האפונה במים רותחים למשך 4-5 דקות ומניחים בצד.
• מחממים שמן זית בווק על אש גבוהה. מוסיפים את הבצל, השום, הג'ינג'ר והגזר. מערבבים במהירות.
• מוסיפים את הטופו, הפטריות ואת האורז. ומערבבים תוך כדי הקפצה.
• מוסיפים את רוטב הסויה, האפונה, כוסברה ושמן ‏שומשום.
• מקפיצים עוד כמה דקות ומגישים מיד.

המתכון באדיבות סוגת.
צילום: דן פרץ

מחפשים עוד מתכונים עם אורז? נסו את אלה:
תבשיל אורז עם עוף
קציצות אורז
פילאף – אורז עם קוביות בשר וגזר

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: