רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - בורקס פילו במילוי תפוחי אדמה ופטריות

בורקס פילו במילוי תפוחי אדמה ופטריות

בורקס מבצק פילו במילוי תפוחי אדמה, בצל מטוגן ופטריות. כל כך טעים וקל להכנה שלא תפסיקו להכין את זה כל שבוע

רחלי קרוט
רחלי קרוט

גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.

רחלי קרוט
- 6 שנים ago
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: