רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר

ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר

נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר עם הרוטב הכי טעים שיש! מתכון חובה לאוהבי המוקפצים. ויש גם וידאו עם כל שלבי ההכנה

מצרכים:
חצי קילו בקר שפיץ צ'ך חתוך לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
בצל פרוס דק
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
2 שיני שום טריות כתושות
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
5 ענפי בצל ירוק חתוכים לטבעות
צ'ילי ללא הגרעינים קצוץ דק
פלפל לבן
שמן קנולה להקפצה
2 חבילות נודלס מבושלות

מצרכים לרוטב:
8 כפות רוטב שזיפים
4 כפות רוטב צדפות
6 כפות רוטב הוי סטיר
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר דקלים/סוכר לבן
כף מחית שום וצ'ילי

אופן הכנה:
– מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה.
– מתבלים את הבקר בפלפל לבן.
– מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומוסיפים את חתיכות הבקר מערבבים למשך כ-3 דקות עד להשחמה, מוציאים את הבקר מהווק הצידה למגש.
– מוסיפים שמן, ג'ינג'ר, שום ,סלרי, החלק הלבן של הבצל הירוק ומערבבים חצי דקה.
– מוסיפים בצל ומערבבים עד השחמה, מוציאים לקערה.
– מוסיפים לווק שמן ופטריות ומשחימים.
– מוסיפים גזר ופלפל ומקפיצים.
– מחזירים את הירקות ומערבבים.
– מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
– מוסיפים את הרוטב ומערבבים, מוסיפים בצל ירוק ומגישים.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

2 תגובות

  1. אי אפשר עם רטבים יותר קונבנציונליים וכשרים?במקום רוטב צדפות או רוטב הויסטר

  2. הי. אם אין לי הויסטיר אני יכולה רק צדפות?

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים