רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר

ביף נודלס – נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר

נודלס מוקפץ עם ירקות ונתחי בקר עם הרוטב הכי טעים שיש! מתכון חובה לאוהבי המוקפצים. ויש גם וידאו עם כל שלבי ההכנה

מצרכים:
חצי קילו בקר שפיץ צ'ך חתוך לרצועות דקות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
בצל פרוס דק
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
2 שיני שום טריות כתושות
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
5 ענפי בצל ירוק חתוכים לטבעות
צ'ילי ללא הגרעינים קצוץ דק
פלפל לבן
שמן קנולה להקפצה
2 חבילות נודלס מבושלות

מצרכים לרוטב:
8 כפות רוטב שזיפים
4 כפות רוטב צדפות
6 כפות רוטב הוי סטיר
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר דקלים/סוכר לבן
כף מחית שום וצ'ילי

אופן הכנה:
– מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה קטנה.
– מתבלים את הבקר בפלפל לבן.
– מחממים את הווק על האש הכי גבוהה שיש, מוסיפים מעט שמן ומוסיפים את חתיכות הבקר מערבבים למשך כ-3 דקות עד להשחמה, מוציאים את הבקר מהווק הצידה למגש.
– מוסיפים שמן, ג'ינג'ר, שום ,סלרי, החלק הלבן של הבצל הירוק ומערבבים חצי דקה.
– מוסיפים בצל ומערבבים עד השחמה, מוציאים לקערה.
– מוסיפים לווק שמן ופטריות ומשחימים.
– מוסיפים גזר ופלפל ומקפיצים.
– מחזירים את הירקות ומערבבים.
– מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
– מוסיפים את הרוטב ומערבבים, מוסיפים בצל ירוק ומגישים.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

2 תגובות

  1. אי אפשר עם רטבים יותר קונבנציונליים וכשרים?במקום רוטב צדפות או רוטב הויסטר

  2. הי. אם אין לי הויסטיר אני יכולה רק צדפות?

להגיב על ג'קי לבטל

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: