רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מתכונים ב-5 דקות - בראוניז שוקולד-תפוז

בראוניז שוקולד-תפוז

אין מישהו שלא אוהב בראוניז, ובגרסה הזאת, עם תוספת של תפוזים, אתם אפילו תאהבו אותם יותר

מצרכים לתבנית בגודל 24*30:
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה
3 ביצים
1/4 כוס ליקר תפוזים (קוואנטרו, טריפל סק או גרנד מרנייה)
קליפה מגוררת דק מתפוז אחד
1 כוס (140 גרם) קמח

לקישוט:
אבקת סוכר

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט.
• ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (בן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
• מוסיפים סוכר, ביצים, ליקר תפוזים וקליפת תפוז מגוררת ומערבבים.
• מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
• יוצקים לתבנית ומחליקים.
• אופים בתנור החם 30-25 דקות, עד שהשכבה העליונה מתכסה קרום ויציבה למגע. מצננים היטב.
• שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה חותכים לריבועים או עיגולים ומפזרים אבקת סוכר.

המתכון באדיבות שי לי ליפא לחברת מאנה המשיקה 2 קמחים חדשים בסדרת מאסטר שף – קמח לבן רב תכליתי מקצועי וקמח חיטה תופח מאליו.
צילום: דן לב.

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים עם שוקולד? נסו את אלה:
בייגלה בציפוי שוקולד
עוגת שוקולד בחושה
ממתק קוקוס ושוקולד

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

תגובה אחת

  1. admin

    אלופה את!
    אלופה

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: