רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - גלידות - גלידת יוגורט

גלידת יוגורט

2 מצרכים בלבד, ערבוב קצר בקערה ויש לכם גלידת יוגורט מדהימה במרקם קרמי. ניתן להכין בגרסת פירות או שוקולד

leharshim

אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!

מחקר מעמיק שכלל ניסיונות מרובים, לשמחת בני הבית, הביא אותי למתכון של גלידת יוגורט עשירה, במרקם קרמי חלק וכמובן קלה ביותר להכנה. כשמקפיאים מעדן חלב בלבד הוא קופא במרקם שבבי קרח קשים. הסוד טמון בחלב המרוכז שבגלל מתיקותו הרבה היוגורט קופא למחצה ושומר על קרמיות. כדאי להשתמש ביוגורט של לא פחות מ-3% שומן שנותן מרקם חלק ונעים לגלידה.

המרכיבים:
חצי כוס חלב מרוכז מפחית שימורים
שני מעדני יוגורט עם פרי 3% שומן

אופן ההכנה:
– מערבבים את שני המרכיבים בקערה, יוצקים לתבנית או קופסה מתאימה להקפאה.
– מכסים בניילון נצמד, מעבירים למקפיא ומחכים בסבלנות שמונה שעות.
– בעזרת כף גלידה יוצרים כדורים ומגישים בגאווה.

מה לא עושים בשביל הילדים :) ואגב, הילדים אהבו יותר את הגלידה שהכנתי עם מעדן חלב בטעם שוקולד במקום יוגורט פרי, נסו להכין גם אותה ולא תתאכזבו.

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג "איך להרשים את חמותך"

leharshim

leharshim

בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
leharshim
leharshim

מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

leharshim
yy91011@gmail.com

תגובה אחת

  1. לקרוא לזה "גלידת יוגורט" זו בדיחה גרועה.
    לאחרונה אני נתקלת בלא מעט מתכוני גלידות שעושים שימוש בחלב מרוכז כ"פטנט" שמונע מהגלידה לקפוא לקרח. זה לא בגלל "מתיקותו" אלא בגלל ש"חלב מרוכז" הוא סוג של קרם מרגרינה (לפעמים חמאה) עמוס סוכר וכימיקלים משמרים ומייצבים. רשימת הרכיבים של המוצר הזה מזעזעת.
    כבר עדיף להכין גלידת "יוגורט" עם שמנת מתוקה מוקצפת. חלב מרוכז זה לא פטנט. זה מרגרינה, עם סוכר וכימיקלים.

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: