רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - טבעוני - טארט שוקולד טבעוני ללא אפייה

טארט שוקולד טבעוני ללא אפייה

טארט שוקולד טבעוני ללא אפייה, מושחת וטעים במיוחד, עם קלתית של עוגיות אוריאו. לא תוכלו להפסיק ליישר

מצרכים:

לקלתית

25 עוגיות אוריאו
5 כפות ממרח חמאה טבעוני
כפית קליפת תפוז מגוררת

למלית

100 מ"ל חלב סויה
250 גרם שוקולד מריר באיכות מעולה
כפית תמצית וניל
כף קורנפלור
2 כפות אבקת קקאו
מעט מלח ים

 

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה על חום נמוך ושמים בצד.

מכניסים את העוגיות למעבד מזון ומרסקים אותן. אם אין לכם מעבד מזון, אפשר להכניס את העוגיות לשקית פלסטיק עם סגירה ולדפוק עליהן עם מערוך.

מערבבים בקערה את העוגיות, החמאה המומסת וקליפת התפוז המגוררת.

מכניסים את התערובת לתבנית, מרפדים את התחתית והצדדים ומהדקים היטב. מכניסים לפריזר ל-10 דקות בערך.

מחממים את חלב הסויה בסיר קטן על אש נמוכה.

מערבבים בקערה קטנה את הקורנפלור עם כמה כפות של החלב המחומם. מערבבים עד שמתקבל מרקם חלק.

מוסיפים את תוכן הקערה עם הקורנפלור והחלב לתוך סיר החלב המחומם. מערבבים ומביאים לרתיחה.

מכניסים את השוקולד לקערה ושופכים עליו את החלב החם. מערבבים ומוסיפים תמצית וניל, אבקת קקאו ומעט מלח ים.

כשהשוקולד נמס, מוזגים אותו לתוך הקלתית ומקררים במקרר ל-3-4 שעות לפני שמגישים.

 

המתכון מתוך הבלוג של איווה, Let's Eat Smart. היכנסו לבלוג שלה כדי ליהנות ממתכונים מעולים נוספים.

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים