רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - כנפי עוף ברוטב ברביקיו וסילאן

כנפי עוף ברוטב ברביקיו וסילאן

כנפי עוף בתנור בזיגוג מתקתק שמשלב ברביקיו, סילאן ושום שמוסיף חריפות עדינה. מגישים לצד פירה או אורז

מצרכים:
15 כנפי עוף נקיות, חצויות
מעט שמן זית לזילוף
מלח ופלפל

לזיגוג:
5 כפות רוטב ברבקיו-דבש
6 כפות סילאן
3 כפות סוכר חום
10 שיני שום
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן קנולה
2 כפות מים
2 כפות לימון טרי סחוט
1 כפית פפריקה
מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
• משמנים קלות תבנית אפייה ,מניחים את הכנפיים, מתבלים במעט מלח ופלפל ומזלפים שמן זית. צולים בתנור במשך 20 דקות.
• מערבבים בקערה את כל החומרים לזיגוג עד לקבלת תערובת אחידה.
• מוציאים את הכנפיים מהתנור ויוצקים מעליהם את הזיגוג.
• מכניסים שוב לתנור ל-180 מעלות וצולים עוד כ-40 דקות כאשר מידי פעם חשוב להפוך ולצפות בזיגוג את הכנפיים על מנת שייצלו משני הצדדים.

המתכון באדיבות היינץ
צילום: כפיר חרבי

מחפשים עוד מתכוני עוף? נסו את אלה:
פסטיה מבצק פילו במילוי עוף וצנוברים
עוף ואורז בתנור
שניצל עוף מושלם

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: