כמו במאפיה רק טעים יותר – לחם מ-100% קמח שיפון עם תיבול עדין וטעם מעט חמצמץ

הממ, אין מה לומר. אני בעיקר מתעניין ועוסק באופן עצמאי ו(מאוד)חובבני בכל הסצינה של שרקוטרי על סוגיו, ומעדיף להשאר אנונימי במידת האפשר.

מתכונים אחרונים מאת tfp (צפו בכולם...)
- לוהיקייטו – מרק עם סלמון - 23 בפברואר 2019
- סרדינים בחומץ - 22 בפברואר 2019
- צדפות בשמן זית - 26 בינואר 2019
- נקניקיות כבש - 20 בנובמבר 2018
- קארי דגים - 2 באוגוסט 2018
