רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - משקאות - לימונצ'לו ביתי

לימונצ'לו ביתי

4 מצרכים, כולל המים, שלבי הכנה פשוטים וקלים ובעוד 3 שבועות תוכלו להתענג על לימונצ'לו ביתי עם 40% אלכוהול. רוצו להכין

leharshim

אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!

אם תתחילו עכשיו, בעוד שלושה שבועות – חודש יהיה לכם ליקר לימונצ'לו מושלם תוצרת בית

מצרכים:
12 לימונים אורגניים – אם אין לימוני גינה אז לימונים קנויים שיש לשטוף ולהבריש היטב
ליטר וודקה
ליטר וחצי מים
קילו סוכר

אופן הכנה:
– קולפים בקולפן את הקליפה הצהובה בלי החלק הלבן המר של 12 לימונים בינוניים, שטופים ולא מרוססים מהעץ בגינה או קנויים ומקורצפים היטב. אל תלחצו על הקולפן, קלפו בעדינות ותשאפו להוריד שכבה דקה ככל האפשר, למניעת מרירות.
– מניחים את הקליפות בצנצנת זכוכית גדולה ביחד עם ליטר וודקה.
– ממקמים את הצנצנת במזווה לשלושה שבועות.
– אחרי שלושה שבועות מרתיחים בסיר גדול ליטר וחצי מים וקילו סוכר, ליצירת סירופ סוכר. בוחשים עד שהסוכר נמס.
– מקררים את הסירופ.
– מסננים את נוזל הקליפות המושרות דרך מסננת דקה אל סיר הסירופ הקר.
– מערבבים ומוזגים דרך משפך לבקבוקים שקופים ויפים.
– שומרים במקפיא ושימו לב – מתקבל משקה של 40% אלכוהול!

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת, ולתמונות של שלבי ההכנה, הכנסו לבלוג איך להרשים את חמותך

leharshim

leharshim

בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
leharshim
leharshim

מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

leharshim
yy91011@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: