סינטה צרובה בחרדל, פלפל לבן ורוזמרין | foodpage - כל המתכונים במקום אחד
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - סינטה צרובה בחרדל, פלפל לבן ורוזמרין

סינטה צרובה בחרדל, פלפל לבן ורוזמרין

סינטה צרובה בחרדל, פלפל לבן ורוזמרין – המנה העיקרית המושלמת לשולחן החג, שמכינים בקלות. מינימום השקעה, מקסימום טעם

סינטה צרובה במרינדה של חרדל, פלפל לבן ורוזמרין. מנה חגיגית ויפה לשולחן החג. רק להגיש עם לחם משובח, ואתם מסודרים.

חומרים:
1.5 ק"ג סינטה מיושנת
למרינדה:
2 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
כף פלפל שחור גרוס גס
כף פלפל לבן (מטחנה ידנית)
4 ענפי רוזמרין קצוצים
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מנקים את  נתח הסינטה משומן.
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את כל חומרי המרינדה ומורחים על הבשר מכל צדדיו.
מניחים את הסינטה עם המרינדה לחצי שעה בטמפרטורת החדר.
מחממים מחבת כבדה. כשהיא לוהטת, מתבלים במלח גס את הסינטה וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה.
מוציאים מהמחבת, מניחים על תבנית ונותנים לנתח להתקרר.
פורסים לפרוסות דקות מאוד ומגישים עם לחם טוב ומטבל שמן זית ובלסמי.

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: