רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - סלט אבוקדו עם לימון, פלפל חריף ובצל ירוק
סלט אבוקדו

סלט אבוקדו עם לימון, פלפל חריף ובצל ירוק

רוטב עדין של שמן זית ולימון, חריפות של פלפלים ופרוסות אבוקדו הופכים לסלט משגע שמכינים בכמה דקות. מתוך ספרו החדש של השף רפי כהן

מצרכים:
2 אבוקדו בשלים
1/2 פלפל חריף אדום טרי, פרוס
1/2 כפית מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס
2 בצלים ירוקים, פרוסים
1 בצל קטן, חצוי לאורך ופרוס דק
1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות שמן זית עדין

אופן הכנה:
• קולפים את האבוקדו (בקולפן ירקות אם הקליפה דקה. לאבוקדו בעלי קליפה עבה – חוצים, מסלקים את הגלעין ומוציאים את הבשר מכל מחצית בכף).
• פורסים את האבוקדו לפרוסות.
• מניחים את פרוסות האבוקדו בקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.

מתוך ספרו החדש של השף רפי כהן "סלטים" – הוצאת כתר.
מחיר: 138 ש"ח. ניתן להשיג בכל חנויות הספרים.
צילום: דן פרץ

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:
מטבוחה מרוקאית
סלט עדשים שחורות עם יוגורט
סלט עגבניות צלויות עם בולגרית ואגוזים
סלט כרוב ומלפפונים

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: