רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט עדשים עם מנגו ושקדים קלויים

סלט עדשים עם מנגו ושקדים קלויים

סלט שמתפקד גם כארוחה קלילה וטעימה – עדשים שחורות עם קייל, מנגו (או פלחי תפוזים), צנוניות ושקדים קלויים

מצרכים:
כוס עדשים שחורות
4 עלי קייל, קצוצים
50 גרם שקדים קלויים
2 מנגו, חתוכים לקוביות או פלחי תפוזים
2 צנונית, פרוסות
10 עלי בזיליקום
15 עלי כוסברה

מצרכים לרוטב (שמספיק לכמה סלטים):
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל שאטה

אופן הכנה:
– מבשלים את העדשים בהרבה מים רותחים למשך 15 דקות או עד שהעדשים רכות אבל לא מדי. מסננים מהמים ומקררים.
– מוסיפים לעדשים את שאר המצרכים.
– בקערה נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב ומזלפים על הסלט לפי הכמות שאוהבים.
מגישים צונן.

המתכון באדיבות בית הקפה אתנחתא – דיזנגוף 190 תל אביב.
צילום: דניאל לילה

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? נסו את אלה:
סלט גזר עם בוטנים ברוטב תפוזים
סלט כרוב עם צנוברים ופקאנים
סלט בורגול עם עדשים שחורות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: