רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט עדשים עם מנגו ושקדים קלויים

סלט עדשים עם מנגו ושקדים קלויים

סלט שמתפקד גם כארוחה קלילה וטעימה – עדשים שחורות עם קייל, מנגו (או פלחי תפוזים), צנוניות ושקדים קלויים

מצרכים:
כוס עדשים שחורות
4 עלי קייל, קצוצים
50 גרם שקדים קלויים
2 מנגו, חתוכים לקוביות או פלחי תפוזים
2 צנונית, פרוסות
10 עלי בזיליקום
15 עלי כוסברה

מצרכים לרוטב (שמספיק לכמה סלטים):
1/2 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל שאטה

אופן הכנה:
– מבשלים את העדשים בהרבה מים רותחים למשך 15 דקות או עד שהעדשים רכות אבל לא מדי. מסננים מהמים ומקררים.
– מוסיפים לעדשים את שאר המצרכים.
– בקערה נפרדת מערבבים את מצרכי הרוטב ומזלפים על הסלט לפי הכמות שאוהבים.
מגישים צונן.

המתכון באדיבות בית הקפה אתנחתא – דיזנגוף 190 תל אביב.
צילום: דניאל לילה

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? נסו את אלה:
סלט גזר עם בוטנים ברוטב תפוזים
סלט כרוב עם צנוברים ופקאנים
סלט בורגול עם עדשים שחורות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: