רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט פסטה וטונה

סלט פסטה וטונה

ארוחת ערב מהירה וטעימה או צהריים שלוקחים לעבודה – סלט פסטה עם טונה, רצועות פלפלים, עגבניות שרי וגבינת פטה

מצרכים:
500 גרם פסטה פוזילי, מבושלת
2 קופסאות טונה בשמן
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1/4 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור בצל ירוק
1 קובייה גבינת פטה כבשים, מפוררת
1 כוס עגבניות שרי, מהסוג הכהה
מיץ מלימון אחד
מעט שמן זית
מעט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
• חותכים את הפלפלים לרצועות דקות, את העגבניות לרבעים וקוצצים את הפטרוזיליה והבצל.
• מניחים בקערה רחבה את הירקות החתוכים, הפסטה, גבינת הפטה והטונה. מטבלים עם לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

המתכון באדיבות יניב פרטוש תמיר ל"ברילה".
צילום: לירון אלמוג.

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:
סלט ברוקולי עם בוטנים
סלט פאטוש
סלט עדשים שחורות וחמוציות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: