רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט פסטה וטונה

סלט פסטה וטונה

ארוחת ערב מהירה וטעימה או צהריים שלוקחים לעבודה – סלט פסטה עם טונה, רצועות פלפלים, עגבניות שרי וגבינת פטה

מצרכים:
500 גרם פסטה פוזילי, מבושלת
2 קופסאות טונה בשמן
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1/4 צרור פטרוזיליה
1/2 צרור בצל ירוק
1 קובייה גבינת פטה כבשים, מפוררת
1 כוס עגבניות שרי, מהסוג הכהה
מיץ מלימון אחד
מעט שמן זית
מעט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
• חותכים את הפלפלים לרצועות דקות, את העגבניות לרבעים וקוצצים את הפטרוזיליה והבצל.
• מניחים בקערה רחבה את הירקות החתוכים, הפסטה, גבינת הפטה והטונה. מטבלים עם לימון, שמן זית, מלח ופלפל.

המתכון באדיבות יניב פרטוש תמיר ל"ברילה".
צילום: לירון אלמוג.

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:
סלט ברוקולי עם בוטנים
סלט פאטוש
סלט עדשים שחורות וחמוציות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: