עוגת גבינה ב 4 שכבות – בסיס עוגיות, שכבת גבינה אפויה, מוס שוקולד מוקצף וציפוי שוקולד

מתכונים אחרונים מאת Winnie (צפו בכולם...)
- עוגת שכבות עם קרם פודינג תותים - 6 בפברואר 2014
- עוגת פאדג' שוקולד עשירה – Mississippi Mud Cake - 23 בינואר 2014
- מאפינס תותים - 21 בינואר 2014
- עוגינאש – עוגיות ג'מבו במילוי גנאש שוקולד - 16 בינואר 2014
- עוגת פירות יבשים עשירה ועסיסית - 13 בינואר 2014

נראה מדהים. אפשר להשתמש בתחתית גם בפתי בר?
תודה רבה!! ✽
כן, אפשר להשתמש בפתי בר לתחתית (ולדפנות), אבל במקרה כזה צריך להגדיל את כמות החמאה המומסת ל 120-130 גר
מעולה. תודה רבה. נקווה שיצא ישר ומסודר כמו שלך :)
"הטריק" הוא פשוט לקרר היטב את העוגה לפני כל הוספת שיכבה נוספת, וכך קל מאד ליישר את השיכבה.
בהצלחה!!