רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - עוגת וניל עם אוכמניות, פקאן וקוקוס

עוגת וניל עם אוכמניות, פקאן וקוקוס

עוגת וניל ויוגורט עם שבילים של אוכמניות, קוקוס ופקאנים. ויש גם בונוס: אחרי האפייה מזלפים על העוגה סירופ מייפל

רגע של עוגה חמה שיוצאת מהתנור, תבנית שמשתדכת בול, 2 כוסות של תה וערב שמתחיל לרדת. רגעים שלא כדאי לתת להם ללכת.

מצרכים:
1 מיכל קטן של יוגורט בטעם טבעי
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1/2 כוס שמן קנולה
חצי כוס אוכמניות מיובשות – אם לא מוצאים ניתן להחליף בחמוציות קטנות
4 כפות קוקוס – רצוי קוקוס קלוי
4 כפות פקאנים או אגוזי לוז קצוצים דק
כפית קקאו
1 כפית תמצית וניל
לפיזור למעלה: אבקת סוכר או סירופ מייפל

אופן הכנה:
– מקציפים יחד בקערה ביצים, שמן, סוכר ותמצית וניל.
– מוסיפים לתערובת את היוגורט ומקציפים דקה נוספת. מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח עד שהוא נבלע בתערובת.
– בקערה קטנה נפרדת מערבבים יחד את האוכמניות, הקוקוס הקלוי, האגוזים וכפית קקאו.
– משמנים תבנית ארוכה (אינגליש קייק) ומעבירים מחצית מהבלילה לתבנית.
– מפזרים חצי מתערובת האוכמניות, האגוזים והקוקוס ושופכים מעל את יתרת הבלילה ומעל מפזרים את יתרת התערובת.
– אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה או עד שהעוגה מתייצבת ומקבלת צבע שחום.
– לאחר האפייה מפזרים מעל אבקת סוכר או סירופ מייפל.

מתכון וכתיבה: אינס שילת
צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

>> לעוד מתכונים מעולים מהבלוג תיק אוכל הכנסו לכאן

אל תפספסו:
מתכון לבייגל בציפוי שומשום
מתכון לשווארמה טבעונית
מתכון לעוגת חלבה בחושה

tikochel

tikochel

תיק אוכל בלוג קולינרי מפתה
tikochel

2 תגובות

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: