רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - עוגת טריקולד קלאסית

עוגת טריקולד קלאסית

תתכוננו לקצור מחמאות – איילת הירשמן מכינה עוגת טריקולד קלאסית עם שכבות מוס שוקולד מריר, חלב ולבן. לא תאמינו כמה קל להכין אותה

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

8 תגובות

  1. נראה מהמם.. אני רוצה להכין לשבת.. אשמח אם תוכלי לענות על שאלה קטנה..
    את השוקולדים המומסים (כל אחד בנפרד כמובן..) להוסיף לשמנת המוקצפת כשהם פושרים קרים (או חמים?)?
    תודה..

  2. היי אני ממש ברגעים אלה מכינה את העוגה
    הייתה לי בעיה שהשוקולדים , בכל פעם שחיממתי אותם במיקרו , הם נמסו אך הפכו למין גומי כזה ולא נוצר לי מרקם חלק.
    אני קראתי קצת וראיתי שצריך ממש לחמם בפולסים קצרים ולערבב וזה מה שעשיתי אך זה עדיין לא צלח…
    עזרה?

    • רחלי קרוט

      בעקרון אין סיבה ששוקולד יהפוך למרקם של גומי אחרי המסה, צריך להמיס בפולסים של 30 שניות ולערבב בין לבין. וגם בלי הפולסים זה עובד רק שאז יש יותר אפשרות שזה קצת ישרף. עם איזה שוקולד השתמשת?

  3. שוקולד רגיל של עלית בכל הטעמים
    עשיתי 3 פעמים על 30 שניות ופחדתי שזה יישרף… אולי להוסיף עוד חלב שיהיו יותר נוזלים או שזה יהרוס?

  4. טוב אז הוספתי פשוט יותר נוזלים והשוקולד האחרון הצליח !! (-:
    בכל מקרה בטוחה שאני יטרוף את העוגה הזאת בקלות…
    תודה רחלי !!

  5. דניאל מנטין

    באיזה תבנית משתמשים ? (עדיף למשהו חד פעמי אין לי ככ ציוד בבית)
    וזה עם הפס השקוף הזה?

  6. אפשרי להוסיף ג׳לטין ?

  7. מה שקרה זה שהקערה פשוט התחממה מרוב כמות פעמית גדולה של חימום שוקולד ופשוט נקרעה מהחום וכשהעברתי את השוקולד לצלחת זכוכית כדי לחפש קערה הצלחת פשוט נשברה לשניים. עוברת למתכון אחר !

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: