רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - טבעוני - פלאפל קוסקוס, עדשים ואפונה עם סלט עגבניות חריף

פלאפל קוסקוס, עדשים ואפונה עם סלט עגבניות חריף

גרסה מיוחדת למנה הפופולרית – מאיה דרין מכינה פלאפל קוסקוס עם עדשים ואפונה שמגישים לצד סלט עגבניות חריף

מצרכים לפלאפל:
1 כוס עדשים ירוקות
2 כוסות אפונה יבשה
1 כוס קוסקוס מבושל על פי ההוראות שבגב השקית
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור פטרוזיליה
חופן בזיליקום
חופן נענע
2 שיני שום קלופות
4 כפות שמן זית
2 כפות זרעי כוסברה
1 כפית פלפל אדום חריף, קצוץ
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
שמן לטיגון עמוק

לסלט עגבניות:
שלל עגבניות שרי צבעוניות, חתוכות לרבעים
חופן עשבי תיבול
שמן זית, לפי הטעם
מיץ לימון, לפי הטעם
1 שן שום, כתושה
1/2 כפית פלפל אדום חריף, קצוץ דק
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה:
• מערבבים את כל מצרכי הסלט ומתבלים במלח ופלפל.
• במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפלאפל לעיסה חלקה (מלבד השמן לטיגון).
• מחממים שמן לטיגון עמוק, מגלגלים כדורי פלאפל בידיים נקיות ומשומנות מעט.
• מטגנים את הכדורים במשך כ-5 דקות, בכל פעם כ-10 כדורים.
• מערבבים מדי פעם את הכדורים בתוך השמן.
• מספיגים שאריות שמן ומגישים חם לצד סלט עגבניות חריף.

המתכון באדיבות השפית והעיתונאית מאיה דרין לחברת "קוסקוס זה משפחה חמה".
צילום וסטיילינג: 
לירון אלמוג

מחחפשים עוד מתכונים עם קוסקוס? נסו את אלה:
סלט קוסקוס עם ירקות ועשבי תיבול
קוסקוס פריקי עם פרגיות
מג'דרה קוסקוס עם עדשים שחורות

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: