רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - קדירת קוסקוס מלא עם עדשים, דבלים וצלפים

קדירת קוסקוס מלא עם עדשים, דבלים וצלפים

תבשיל קוסקוס עם בצל מטוגן וריחני, עדשים כתוספת חלבון, דבלים מתוקות וצלפים עוקצניים וחמצמצים

leharshim

אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!

המרכיבים:
כוס קוסקוס מלא
שמן זית
מלח
שני בצלים
3 דבלים
כוס עדשים שחורות מבושלות (להשיג במחלקת הקפואים) או יבשות מחנות תבלינים
שתי כפות צלפים

אופן הכנה:
– מניחים בקערה כוס עדשים מבושלות (אם מבשלים את העדשים בבית יש להשרות במשך שלוש שעות כוס עדשים ואז לבשל אותם במים נקיים רבע שעה, עד לריכוך).
– מכינים את הקוסקוס המלא לפי ההוראות שעל השקית.
– מטגנים שני בצלים קצוצים עד השחמה וחותכים את הדבלים לקוביות גדולות.
– מוסיפים לקערת העדשים את הקוסקוס, הבצל, הדבלים והצלפים. מתבלים בשמן זית ומלח, מערבבים ומגישים פושר או חם.

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת, ולמתכון שלה לצלפים כבושים, הכנסו לבלוג "איך להרשים את חמותך"

leharshim

leharshim

בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
leharshim
leharshim

מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

leharshim
yy91011@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: