רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - קוסקוס עם פרגיות ברוטב עגבניות

קוסקוס עם פרגיות ברוטב עגבניות

אם יש לכם רוטב עגבניות בבית (קנוי או ביתי) עשיתם 3/4 מהעבודה – קוסקוס עם פרגיות ברוטב עגבניות, זיתים וחצילים

מצרכים:
1 שקית קוסקוס רגיל או דק
מעט שמן זית איכותי
1 ק"ג פרגיות, חתוכות לקוביות
5 שיני שום, קצוצות
עלי אורגנו טריים מחמישה גבעולים
1 כוס רוטב עגבניות מוכן (רצוי איטלקי)
2 חצילים, חתוכים לקוביות
1/4 כוס זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים

אופן הכנה:
• מכינים את הקוסקוס ע"פ הוראות ההכנה שעל גבי האריזה.
• מחממים במחבת גדולה שמן זית, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים היטב עד להשחמה.
• מוסיפים את השום ועלי האורגנו, מערבבים היטב ומוסיפים את רוטב העגבניות.
• את קוביות החצילים ניתן לקלות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד השחמתם או לטגן אותם במחבת.
• מוסיפים את החצילים והזיתים לתבשיל, במידת הצורך ניתן להוסיף מים ולהגיע לסמיכות הרצויה.
• מגישים ביחד עם הקוסקוס.

המתכון באדיבות השף מנה שטרום  ממסעדת Campanello ל"קוסקוס זה משפחה חמה".
צילום: אנטולי מיכאלו

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים עם קוסקוס? נסו את אלה:
סלט קוסקוס חם
עגבניות במילוי קוסקוס מחיטה מלאה
עוף מרוקאי שחום עם קוסקוס

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: