רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - דגים - קציצות טונה עם רוטב יוגורט

קציצות טונה עם רוטב יוגורט

אוהבים טונה? המתכון הזה בשבילכם – קציצות עסיסיות עם טונה, תפוחי אדמה ועירית קצוצה. מגישים לצד רוטב יוגורט מרענן

מצרכים לקציצות (4-8 מנות):
3 קופסאות נתחי טונה, מסוננת (160 גרם כל אחת)
3 תפוחי אדמה, מגוררים דק
1 בצל, קצוץ דק
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/4 כוס עירית, קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס

לציפוי וטיגון:
1 כוס קמח
שמן לטיגון חצי עמוק

לרוטב:
2 גביעי יוגורט
1 גביע שמנת חמוצה
3 שיני שום, כתושות
4 כפות שמן זית
3/4 כוס עשבי תיבול קצוצים ( שמיר, עירית, טימין )
מלח לפי הטעם
1 כפית שטוחה סוכר
1 כף לימון כבוש, קצוץ דק

אופן ההכנה:
• מטגנים את הבצל עד הזהבה ומעבירים לקערה גדולה.
• מוסיפים לקערה את הטונה ומפוררים לפירורים קטנים. מוסיפים את יתר החומרים לקציצות ומערבבים לתערובת אחידה.
• מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
• צרים מהתערובת קציצות עגולות ושטוחות, טובלים בקמח משני הצדדים ומטגנים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת עודף השמן.
• לרוטב: מערבבים היטב בקערה את כל החומרים לרוטב ומעבירים למקרר.
• להגשה: מסדרים 2-3 קציצות על צלחת הגשה אישית כשהן חמות ויוצקים מעליהן מעט מהרוטב.

המתכון באדיבות טונה סטארקיסט.
צילום:
ניר עצמון

>> הצטרפו לעמוד הפייסבוק שלנו

מחפשים עוד מתכונים לקציצות? נסו את אלה:
קציצות בשר ושעועית ירוקה עם רוטב עגבניות
קציצות דגים ברוטב עגבניות
קציצות כרובית אפויות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: