רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - קציצות תרד
IMG_6298

קציצות תרד

ארוחת ערב טעימה, בריאה וקלה להכנה – קציצות תרד וסולת שאפילו הילדים יאהבו. מגישים לצד יוגורט, טחינה או חצי לימון (טבעוני)

קציצות תרד עם בצלים וסולת – בריאות בצלחת!

מצרכים:
חבילת תרד טרי גדולה
בצל לבן
בצל סגול
3 שיני שום קלופות
3/4 כוס סולת מעורבב עם 3/4 כוס מים
מלח ופלפל לבן
2 כפות מיץ לימון טרי

אופן ההכנה:
– חותכים את הבצלים לקוביות ואת השום קוצצים דק.
– חולטים את התרד במים רותחים למשך 5 דקות, מסננים וקוצצים. אפשר גם לאדום מעל מסננת אידוי.
– מטגנים במחבת עם מעט שמן זית את הבצלים והשום עד להזהבה.
– מעבירים למעבד מזון את התרד והבצלים וטוחנים למחית חלקה.
– מעבירים לקערה, מוסיפים את הסולת שעורבבה עם המים.
– מתבלים במלח, פלפל לבן ומיץ לימון.
– מחממים מחבת נון סטיק, שמים מעט שמן זית ובידיים מעט רטובות יוצרים קציצות.
– משחימים משני הצדדים (דקה לכל צד).

הערות:
– התערובת יוצאת נוזלית – לא להיבהל היא מתייצבת במחבת.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים