רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - טבעוני - קראמבל תפוחים בנוסח אסייתי

קראמבל תפוחים בנוסח אסייתי

קראמבל תפוחים בנוסח אסייתי של מסעדת סושי מן בחיפה. קינוח מתוק וטעים ללא ביצים וללא מוצרי חלב. רק להוסיף כדור גלידה בצד ואתם מסודרים

חומרים ל-6 מנות:

לתפוחים:

  • 6 תפוחי גרנד סמית מגולענים
  • 2 כפות חמאת קוקוס
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1 מקל קינמון
  • 1 כפית מיץ לימון

לקראמבל:

  • 3/4 כוס קמח
  • 3/4 כוס שיבולת שועל (לא קוואקר)
  • 1/3 כוס סוכר חום בהיר
  • 4 כפות חמאת קוקוס
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים (פקאן, מלך או איזה שאוהבים)

להגשה:

  • כדור גלידה וניל או כל טעם שאוהבים

 

אופן ההכנה:

התפוחים:

פורסים כל תפוח מגולען לשישה פלחים ומערבבים בקערה רחבה את פלחי התפוחים יחד עם שאר החומרים, מלבד חומרי הקראמבל וההגשה.
מסדרים את פלחי התפוחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהתפוחים מתרככים מעט.

הקראמבל:

מעבדים את המרכיבים – קמח, שיבולת שועל, סוכר, חמאת קוקוס ווניל, בעזרת קצות האצבעות עד לקבלת תערובת פירורית, מערבבים פנימה את האגוזים.
מפזרים את פירורי הקראמבל באופן שווה מעל התפוחים האפויים. מחזירים לתנור ואופים כ-10 דקות נוספות או עד להזהבת פירורי הקראמבל.

ההגשה:

מוציאים את הקראמבל מהתנור ומגישים חם עם כדור גלידה.

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים