ראגו בולונז איטלקי צפו במתכון המלא מאת: tfp בתאריך: 28 בדצמבר 2014 קטגוריות: בשר צפיות: 2104 1 אוכל איטלקי בולונז ספגטי בולונז ראגו ראגו בשר Report this Image - דווח על תמונה זו ראגו בולונז איטלקי מסורתי, שמכינים לפי כל כללי הספר, ומגישים יחד עם טליאטלה או כחלק מלזניה לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Google+ (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען... אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר tfpהממ, אין מה לומר. אני בעיקר מתעניין ועוסק באופן עצמאי ו(מאוד)חובבני בכל הסצינה של שרקוטרי על סוגיו, ומעדיף להשאר אנונימי במידת האפשר. מתכונים אחרונים מאת tfp (צפו בכולם...) לוהיקייטו – מרק עם סלמון - 23 בפברואר 2019 סרדינים בחומץ - 22 בפברואר 2019 צדפות בשמן זית - 26 בינואר 2019 נקניקיות כבש - 20 בנובמבר 2018 קארי דגים - 2 באוגוסט 2018 tweet שתף