רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - שאלות ותשובות

שאלות ותשובות

נעים להכיר! פודפייג'.

פודפייג' הוא אתר שמאגד את המתכונים הכי טובים מהרשת, בנוסף לטורים אישיים ומתכונים פנימיים באתר, ומאפשר לכם למצוא את המתכונים באמצעות קטגוריות וחיפוש מתכון ספציפי. בנוסף, כדי להקל על מציאת מתכון שאהבתם וכדי ליצור מעין ספר מתכונים אישי לכל גולש, הוספנו אופציה של מועדפים.

 

על מנת לבנות לעצמכם רשימת מועדפים (המתכונים שאהבתם במיוחד), כדי שתוכלו לחזור אליהם בקלות, כל שאתם צריכים לעשות זה להרשם לאתר וללחוץ על אייקון הלב שמופיע לצד כל תמונה. לחיצה על האייקון תכניס את המתכון לרשימת המועדפים שלכם אותה תוכלו למצוא באזור האישי.

 

>> כתבו עלינו בתקשורת

 

כל המתכונים שעולים לאתר עוברים בדיקה, הן מבחינת המתכון והן מבחינת התמונה. רק מתכונים רציניים ומוצלחים עם תמונה איכותית מתפרסמים וזאת על מנת ליצור אתר שמאגד את המתכונים הטובים ביותר.

שימו לב! יש לעלות רק תמונות איכותיות, ללא מסגרת, טיקסט או חתימה עליהן. 

 

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

 

מי יכול לעלות הפניות למתכונים?

מתכונאים, בלוגרים, עורכים אתרים, עיתונאי אוכל וכל מי שבבעלותו מתכון (ותמונה). הקפידו לעלות מתכונים שאתם הגיתם ותמונות שצילמתם בעצמכם או שיש לכם זכויות עליהם.

 

איך מעלים מתכון/הפניה למתכון לאתר?

יש לכם בלוג או אתר ואתם רוצים שנפנה למתכון שלכם? הכנסו לכאן – הוסף קישור למתכון ומלאו את השדות. הקפידו רק שהמתכון שאתם מפנים אליו יהיה פרי המצאתכם ושכל הזכויות על התמונה שצירפתם תהיינה שלכם (אתם צילמתם או קיבלתם אישור מפורש להשתמש בה במדיות אחרות). שימו לב לעלות רק תמונות איכותיות  (ללא חותמת או טקסט עליהן, חדות, לא מחולקות וללא מסגרות).
אין לכם בלוג או אתר ואתם רוצים שהמתכון שלכם יתפרסם בפודפייג'? הכנסו לכאן – הוסף מתכון לאתר וכתבו את רשימת המצרכים ואופן ההכנה בשדות הרלוונטיים, בנוסף, צרפו את תמונת המתכון. יש להקפיד על מתכון מוצלח ותמונות איכותיות (ללא חותמת או טקסט עליהן, חדות, לא מחולקות וללא מסגרות) חשוב! – הקפידו שהמתכון שאתם מעלים יהיה פרי המצאתכם ושכל הזכויות על התמונה שצירפתם תהיינה שלכם. גודל התמונה צריך להיות גדול מ-600 פיקסל.

 

איזה מתכונים מפורסמים באתר?

אנחנו בוחנים היטב כל מתכון שנשלח אלינו ורק הטובים ביותר עם התמונות האיכותיות יעלו לאתר. לכן, הקפידו מאוד על תמונות טובות (ללא חותמת או טקסט עליהן, חדות, לא מחולקות וללא מסגרות) ומתכונים רציניים ואיכותיים. אם המתכון שלכם לא אושר אל תתייאשו ונסו שוב עם מתכון ותמונה מוצלחים יותר.

 

 אם המתכון שלי אושר לפרסום, תוך כמה זמן הוא יעלה לאתר?

אנחנו עושים את מירב המאמצים כדי לעבור במהירות על המתכונים שנשלחים. עם זאת, כדי לתת לכל מתכון במה בעמוד הראשי ומכיוון שאנחנו מפרסמים מספר מצומצם יחסית של מתכונים ביום, זמן ההמתנה יכול לנוע בין יום לשבועיים (יתכנו שינויים בזמנים בעיקר בשבועות הקרובים).

חשוב לנו להדגיש, גם אם המתכונים שלכם טרם פורסמו, אתם מוזמנים להמשיך ולשלוח מתכונים נוספים. לעיתים דווקא המתכון האחרון שהעלתם יתאים לנו ליום ספציפי ולכן יקבל קדימות ויעלה קודם.

 

אם העלתי הפניה למתכון בבלוג/אתר שלי, האם הוא עובר לאתר  foodpage?

לא. אנחנו לא מעלים את המתכון עצמו אלא מפנים ישירות למתכון באתר המקורי.

 

כיצד אני שומר מתכונים במועדפים?

אחרי שנכנסתם עם היוזר האישי שלכם, לחיצה על אייקון הלב מתחת למתכון תכניס אותו לרשימת המועדפים. את הרשימה תוכלו למצוא תחת הקטגוריה "האזור האישי שלי".

 

איך מוסיפים תמונה לפרופיל האישי שלי?

הכנסו לאזור האישי שלי ולאחר מכן לפרופיל, שם תוכלו להוסיף לינק לעמוד הפייסבוק, לשנות את הסיסמא וכמובן להוסיף תמונה אישית שלכם או של הבלוג/אתר.

 

איך אדע אם המתכון שלי אושר או לא אושר לפרסום?

ברגע שמתכון מאושר לפרסום ועולה לאתר, בעל המתכון מקבל הודעה למייל איתו נרשם לאתר. במקרה והמתכון לא אושר, יקבל בעל המתכון הודעה על סיבת הדחיה.

 

לא מצאתם תשובה לשאלה שלכם? יש לכם הערות, הארות או הצעות? כתבו לנו: info@foodpage.co.il

30 תגובות

  1. שלום למנהליי האתר אני מבקרת בהמון אתרי בישול ואפיה אבל מעולם לא פגשתי אתר מעניין ומדהים כמו האתר שלכם אני נהנת מכל ביקור (ואלו הרבה ביקורים )זה מענין מהנה ומדהים תודה על ההשקעה הולנדר עידית

  2. מפתיע כי יש את המקור, האתר הזה ממש העתקה:
    http://www.foodily.com/

    • רחלי קרוט

      היי רחל,
      מעולם לא נתקלתי באתר שציינת ובכל מקרה בחו"ל יש עשרות אתרים דומים כמו פודגוקר, טייסטספוטינג ועוד רבים טובים אחרים. לפי תאריך עליית האתר שציינת הוא הגיע הרבה אחרי פודגוקר למשל כך שהוא בטח לא הראשון בתחום.

      שיהיה יום נעים,

  3. בקשר לפיתות שומשום אפיתי וחילקתי ל-20 וזה לא תפח בגודל שנראה בתמונה שהעלתם, זה יצא מדהים
    ואף מהשולחן מהר מאוד. העיקר זה באמת קל מאוד.

  4. האם ניתן להוריד אפליקציה שלכם?

  5. למה אי אפשר להדפיס את המתכונים

  6. הכנתי את הסברינות של מירי ארזי כל תהליך העשיה והאפיה הלך טוב וגם שתו את כל הסירופ אך לצערי עדיין יצאו יבשות למה!!!!!!!!!!

  7. Lena1307

    ששלום רב,למה בשבוע האחרון אינני מצליחה לצרף תמונה למתכון?
    תודה מראש
    לל

  8. dvora_pa@walla.com

    שלום ברצוני לדעת איך אני מחפשת מתכון מסוים מהר מבלי לדפדף בכל התמונות?

    • רחלי קרוט

      היי דבורה,
      את יכולה לחפש מתכון בשדה החיפוש שנמצא בצד שמאל למעלה או באמצעות הקטגוריות שנמצאות בחלק העליון של האתר. אם את לא מוצאת אותן כתבי לי ואעזור לך.

      יום מקסים,

  9. סליחה על השאלה, אבל לא מצליחה למצוא את הלבבות האלו שאמורות לשמור לי מתכונים באזור האישי שלי… אפשר הסבר נוסף?

    • FoodPage Team

      היי אדווה,

      הלב נמצא ליד מספר הצפיות ו/או התגובות (הוא בצבע אפור), אחרי לחיצה הוא הופך לורוד.
      אם את לא מוצאת, שלחי לנו מייל ונשלח לך צילום מסך:
      info@foodpage.co.il

      יום מקסים,

  10. אני מבקשת מתכון של מירי ארזי עוגת שמרים עם פרג. העוגה היא בצורה של פס אחד אבל היא קלעה את הבצק בדומה לצמה. את הפרג היא הניחה במרכז הבצק. ראיתי את זה בחיים הטובים ולא הספקתי לרשום.

  11. לפני כמה ימים העליתי מתכון לפרסום. הוא עדיין ממתין לאישור. הבנתי שבגלל ריבוי המתכונים שנשלחים יש רשימת המתנה. מצד שני נאמר שיתכן ובשל איכות התמונה, המתכון לא מפורסם.

    רציתי להבין כיצד אני יודעת אם המתכון לא מאושר (יהיה כתוב באזור האישי,ליד המתכון, לא מאושר?) ומה הזמן הממוצע בין העלאת מתכון לפרסומו? יש לי סבלנות אבל אשמח לדעת אם מדובר בשבועיים או חודשיים, למשל.
    רוב תודות.

    • המתכון פורסם. זמנים אני יודעת עכשיו. תודה. עם זאת, השאלה בעינה עומדת, אם הוחלט לא לפרסם מתכון, יש משהו בחיווי שיעזור לנו להבין זאת ולא להמשיך להמתין??

      • FoodPage Team

        היי סיגל,

        קודם כל מתנצלים על העיכוב בתשובה.
        לגבי מה ששאלת, יש כרגע רשימת המתנה של מעל 700 מתכונים אז זמן ההמתנה לפרסום מתכון ארוך מהרגיל. בלי קשר, המתכונים לא בהכרח עולים לפי סדר הגעתם אלא לפי רלוונטיות (למשל: חלה בשישי, מתכונים מהירים יותר בתחילת שבוע וכדומה) כך שגם אם המתכון שלך טרם עלה, אפשר להמשיך ולשלוח.

        אם המתכון שלך נדחה מסיבה כזאת או אחרת תקבלי על כך הודעה שמפרטת את הסיבה.

        אנחנו כאן לכל שאלה.

        וכמובן, חג שמח!

  12. אשמח לקבל מתכונים טבעוניים

  13. האם יש אפשרות להדפיס ?

  14. האם בעוגיות נוטלה אפשר להשתמש בממרח שוקולד השחר?

  15. האם אפשר גם לתת קישור למתכון שנמצא בדף עיסקי ולאו דוקא באתר או בלוג?

  16. שוקי מגדחל

    בס״ד
    שלום רב
    עלי לציין ולשבח את האתר ואת המתכונים המדהימים.
    שאלתי היא האם יש מתכונים ללחמניות מקמח מלא?
    או שאפשר לעשות לחמניות ממתכוני הלחם .

  17. שלום,
    איך אפשר לשנות את שם המשתמש?
    כתבתי שם משתמש שחשבתי שהוא יהיה פרטי ולא לכלל גולשי האתר,
    ואני רוצה לשנות ודרך הפרופיל לא ניתן..
    תודה! :)

  18. לא ניתן להיכנס לכל המתכונים שמקורם באתר blogspot

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים