רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - תבשיל פרגיות ופירות יבשים – טנזיה

תבשיל פרגיות ופירות יבשים – טנזיה

תבשיל פרגיות עם שזיפים ומשמשים, ברוטב מתקתק של דבש וקינמון. מגישים לצד אורז או פירה שסופג את הטעמים

מצרכים:
1 ק"ג פרגיות
2 כפות שמן זית
2 בצלים
2 מקלות קינמון
100 גרם משמשים מיובשים
100 גרם שזיפים מגולענים מיובשים
1/2 כוס יין אדום חצי יבש
1/2 כוס דבש
100 גרם אגוזי מלח שלמים
1 כפית ציפורן טחון
1 כפית אגוז מוסקט
1 כוס מים

אופן הכנה:
• חותכים את הפרגיות לקוביות גדולות ומטגנים מכל הצדדים על מחבת פסים. מניחים בצד.
• קוצצים את הבצלים ומטגנים בסיר רחב עד להזהבה.
• מוסיפים מקלות קינמון, משמשים ושזיפים ולטגנים כ-2 דקות.
• מוסיפים את היין והדבש, מטגנים מעט ומוסיפים את שאר המצרכים (כולל הפרגיות).
• מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה, עד להסמכה של הרוטב.

המתכון באדיבות בני מדר, שף "שמש אדומה" – מתחם אירועים בראשון לציון.

מחפשים עוד מתכוני עוף? נסו את אלה:
פסטרמה חזה עוף
חזה עוף מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל ירוק
נגיסי עוף ברוטב חמוץ מתוק

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: