רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - תפוח אדמה בתנור

תפוח אדמה בתנור

השף הפשוט קובי פרידמן מכין תפוחי אדמה בתנור עם שמן זית ועשבי תיבול. תוספת מושלמת ליום העצמאות, ל"ג בעומר או סתם לארוחת ערב כיפית במיוחד

למתכון המלא גללו למטה.

חורצים תפוחי אדמה בסכין זיגזג לאורכם ולרוחבם, עד 3/4 גובה.


מניחים כל תפוח אדמה על ריבוע של נייר כסף, מזלפים מעט שמן זית ומניחים מעל ענף קטן של רוזמרין וענף קטן של טימין.


סוגרים את נייר הכסף כלפי מעלה ומניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שמתרככים (כשעה). אחרי הריכוך פותחים את נייר הכסף ומשאירים לעוד כ-20 דקות בתנור, עד שמשחימים יפה.

מוציאים את תפוחי האדמה, ממליחים עם מעט מלח גס ומגישים.

מצרכים:

תפוחי אדמה
נייר כסף
שמן זית
כמה ענפי רוזמרין
כמה ענפי טימין
מלח גס

אופן ההכנה:

חורצים תפוחי אדמה בסכין זיגזג לאורכם ולרוחבם, עד 3/4 גובה.
מניחים כל תפוח אדמה על ריבוע של נייר כסף, מזלפים מעט שמן זית ומניחים מעל ענף קטן של רוזמרין וענף קטן של טימין.
סוגרים את נייר הכסף כלפי מעלה ומניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות עד שמתרככים (כשעה). אחרי הריכוך פותחים את נייר הכסף ומשאירים לעוד כ-20 דקות בתנור, עד שמשחימים יפה.
מוציאים את תפוחי האדמה, ממליחים עם מעט מלח גס ומגישים.

בדף הפייסבוק ובאינסטגרם שלי תוכלו למצוא המון מתכונים מעולים ופשוטים. מוזמנים לבקר ולהתחיל ליהנות.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: