רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כתבות קולינריה - 10 שדרוגים לפיצה במחבת

10 שדרוגים לפיצה במחבת

10 שדרוגים וגיוונים לפיצה במחבת – מפיצה חריפה עם צ'ילי גרוס בבצק ועד פיצה מתוקה עם נוטלה ומרשמלו. ויש גם לחם שום ב-8 דקות!

395ebbf5-65bf-412f-ad82-6b30f94b11a6הכנתם את הפיצה הגאונית במחבת? ברור שהכנתם! רוצים רעיונות לשדרוג וגיוון? ברור שרוצים.

10 רעיונות שיהפכו את הפיצה המהירה שלכם למיוחדת וטעימה ואפילו יקחו אותה לתחום הקינוחים.

שדרוג הבצק

פיצה חריפה
מוסיפים 1/2 כפית צ'ילי גרוס לבלילת הבצק וערבבו היטב כדי שהצ'ילי יתפזר בצורה אחידה.

פיצה בטעם מעושן
מוסיפים 1/4 כפית פפריקה מעושנת או 1/2 כפית צ'יפוטלה לבלילה וערבבו היטב.

פיצה חריפה בסגנון הודי
מוסיפים לבלילת הבצק 1/2 כפית אבקת קארי או 1/2 כפית משחת קארי. אתם יכולים לבחור קארי ירוק או אדום ולפי זה יקבע גם הצבע של הבצק.

פיצה מתוקה
מוסיפים לבלילת הבצק 1/2 כפית קינמון ולהמיר את הסוכר בסוכר חום.

תוספות וגיוונים

פיצה לבנה
מורחים מעל בלילת הבצק שמנת מתוקה עם גבינה בולגרית (מערבבים אותם קודם בקערה קטנה) ומפזרים מעל עלי תרד. מתבלים במלח גס ופלפל לבן ואופים בסיר.

גרסה בריאה יותר
מניחים מעל הגבינה הצהובה פרוסות דקות של זוקיני או רצועות עלי קייל או תרד. אפשר גם לוותר על הגבינה הצהובה כך שהפיצה תהיה גם חסכונית יותר בקלוריות וגם טבעונית.

פיצה נוטלה!
מערבבים בקערה קטנה 3 כפות נוטלה עם 3 כפות שמנת מתוקה. מכינים את הבצק לפי המתכון של הפיצה אבל הופכים את הבצק אחרי 4 דקות בישול. על החלק הזהוב שעכשיו נמצא למעלה מורחים את הנוטלה עם השמנת ומפזרים פרוסות בננה או מרשמלו. ממשיכים לבשל בסיר עוד 5 דקות עם מכסה סגור.

רעיונות נוספים לתוספות מפתיעות
קוביות בטטה (אפשר לבשל קודם במים, לטגן במחבת או לחתוך לקוביות ולרכך במיקרו), פרחי כרובית חלוטים, פרוסות דקות של חצילים קלויים, ביצים (טריות ולא מבושלות, החום באפייה יבשל אותן), פרוסות של גבינת עיזים, רצועות פלפל בשלל צבעים, פטריות טריות ועוד.

פיצה בסגנון קריבי
מפזרים מעל הגבינה (או בלעדיה) אננס חתוך ופרוסות בשר או עוף שאוהבים.

לחם שום ב-8 דקות!

– בקערה קטנה מניחים 20 גרם חמאה (או שמן זית לגרסה טבעונית/פרווה), 2-3 שיני שום קצוצות ו-1/2 כפית מלח וממיסים במיקרו במשך 30 שניות.
– קוצצים דק 1/3 כוס פטרוזיליה.
– מכינים את הבצק בסיר על פי ההוראות במתכון הפיצה, מוסיפים 1/2 כפית אבקת שום לבלילה ומערבבים היטב.
– מבשלים על הגז, בסיר סוטאז' עם מכסה סגור הרמטית, במשך 4 דקות (על אש בינונית).
– הופכים בזהירות עם תרווד ומורחים את כל החלק העליון הזהוב עם החמאה והשום, חשוב לשים את כל התערובת.
– מפזרים את הפטרוזיליה וסוגרים שוב את המכסה. מבשלים 5 דקות נוספות ומוציאים לקרש חיתוך.
– מתבלים במלח גס, חותכים למשולשים ומגישים.

unnamed-19-1

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

מתכונים אחרונים מאת רחלי קרוט (צפו בכולם...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: