נשארה לכם עוגה בחושה, חלה מתוקה או רוגלך? למה שלא תכינו מהם קינוח מפנק בניחוח קינמון?
MeirCookBook
בעלים at MeirCookBook
נעים מאוד, שמי מאיר
בכל שנות עיסוקי, עסקתי בתחום ההדמיה. בין אם זה בהדמיה רפואית, בין אם בתחום בוידאו ובין עם בעולם צילום הסטילס
את עולם הצילום המקצועי, הכרתי מקרוב כשהבנתי שלא די להחזיק מצלמה ויש ללמוד גם איך לצלם. לאחר לימודים אינטנסיביים ושעות צילום רבות, הפכתי את התחביב שלי למקצוע וכיום הוא מהווה נדבך משמעותי בחיי
צלמים רבים מספרים שהמצלמה הראשונה שלהם היא זו שהשפיעה עליהם ועל עולם הצילום שלהם. זה נכון. ההשפעה שלי וקבלת ההחלטה ללכת לכיוון צילום האוכל הגיעה ממקום אחר
צילום אוכל דורש שלושה בעלי מקצוע שונים שכולם יחדיו מביאים לאור את התוצאה הסופית שאתם רואים בפרסומות, במגזינים, באתרים באינטרנט או בשלל המתכונים שברשת. הבשלן, (בלעדיו אין מנה לצלם) הסטייליסט (זה שעושה את המנה למציאותית ויפה) והצלם, (זה שאחראי לקומפוזיציה הנכונה, לוחץ על הכפתור ומביא את הצילום לאור). תפיסת העולם שלי, שמבוססת על צלמי מזון מהטובים בעולם, האומרת שצלם מזון צריך לדעת לעשות את הכל בכל שלבי שלבי בנית התמונה. כתוצאה מכך, היממה שלי מגוונת מאוד. ברובו של היום אני מצלם בסטודיו שבניתי בעמל רב ובזמן הנותר, אני גם שותף בקואופרטיב אינטרנטי עצמאי של מפתחים, מהנדסי תוכנה, מעצבים וגרפיקאים בבריטניה בו מספקים שלל של פתרונות אינטרנטיים לעסקים ובל נשכח את חטאי במטבח, מעבדת הנסיונות שלי
זיקתי לאוכל הגיעה לי מראשית חיי. אני מגיע ממשפחה של בשלנים. משפחתי משני צדדיה היו המשך של שושלת מכובדת של שוחטים. צד אחד החזיקו מסעדה בירושלים הנצורה של פעם ובצד השני לימדו שחיטה באי הבריטי. אינני שף ואני לא מתיימר להיות ואת ההשכלתי הקולינרית רכשתי תוך כדי נסיעות עבודה מסביב לעולם בהשתתפות בלימודים והשתלמויות קולינריות שהועברו על ידי טובי השפים ובהתנסות יומיומית במטבח הבייתי או בסטודיו
אהבתי לאוכל הביאה אותי לשילוב בין עולם הצילום ועולם האוכל
אני מצלם בסטודיו או באתר צילומים ולרוב יש בו גם מטבח. אני מצלם צילומי אוירה הקשורים לאוכל, מנות ומתכונים עבור ספרי בישול, קטלוגים, אתרי סחר, מסעדות, קייטרינגים, יצרני מזון, שווקים ועוד. אני מצלם בהפקות גדולות ובפרוייקטים גדולים שנותנים לי להביע את זוית
הראיה שלי ואת שילוב הטעמים הבאים לידי ביטוי בתמונה
שיהיה בתיאבון
בכל שנות עיסוקי, עסקתי בתחום ההדמיה. בין אם זה בהדמיה רפואית, בין אם בתחום בוידאו ובין עם בעולם צילום הסטילס
את עולם הצילום המקצועי, הכרתי מקרוב כשהבנתי שלא די להחזיק מצלמה ויש ללמוד גם איך לצלם. לאחר לימודים אינטנסיביים ושעות צילום רבות, הפכתי את התחביב שלי למקצוע וכיום הוא מהווה נדבך משמעותי בחיי
צלמים רבים מספרים שהמצלמה הראשונה שלהם היא זו שהשפיעה עליהם ועל עולם הצילום שלהם. זה נכון. ההשפעה שלי וקבלת ההחלטה ללכת לכיוון צילום האוכל הגיעה ממקום אחר
צילום אוכל דורש שלושה בעלי מקצוע שונים שכולם יחדיו מביאים לאור את התוצאה הסופית שאתם רואים בפרסומות, במגזינים, באתרים באינטרנט או בשלל המתכונים שברשת. הבשלן, (בלעדיו אין מנה לצלם) הסטייליסט (זה שעושה את המנה למציאותית ויפה) והצלם, (זה שאחראי לקומפוזיציה הנכונה, לוחץ על הכפתור ומביא את הצילום לאור). תפיסת העולם שלי, שמבוססת על צלמי מזון מהטובים בעולם, האומרת שצלם מזון צריך לדעת לעשות את הכל בכל שלבי שלבי בנית התמונה. כתוצאה מכך, היממה שלי מגוונת מאוד. ברובו של היום אני מצלם בסטודיו שבניתי בעמל רב ובזמן הנותר, אני גם שותף בקואופרטיב אינטרנטי עצמאי של מפתחים, מהנדסי תוכנה, מעצבים וגרפיקאים בבריטניה בו מספקים שלל של פתרונות אינטרנטיים לעסקים ובל נשכח את חטאי במטבח, מעבדת הנסיונות שלי
זיקתי לאוכל הגיעה לי מראשית חיי. אני מגיע ממשפחה של בשלנים. משפחתי משני צדדיה היו המשך של שושלת מכובדת של שוחטים. צד אחד החזיקו מסעדה בירושלים הנצורה של פעם ובצד השני לימדו שחיטה באי הבריטי. אינני שף ואני לא מתיימר להיות ואת ההשכלתי הקולינרית רכשתי תוך כדי נסיעות עבודה מסביב לעולם בהשתתפות בלימודים והשתלמויות קולינריות שהועברו על ידי טובי השפים ובהתנסות יומיומית במטבח הבייתי או בסטודיו
אהבתי לאוכל הביאה אותי לשילוב בין עולם הצילום ועולם האוכל
אני מצלם בסטודיו או באתר צילומים ולרוב יש בו גם מטבח. אני מצלם צילומי אוירה הקשורים לאוכל, מנות ומתכונים עבור ספרי בישול, קטלוגים, אתרי סחר, מסעדות, קייטרינגים, יצרני מזון, שווקים ועוד. אני מצלם בהפקות גדולות ובפרוייקטים גדולים שנותנים לי להביע את זוית
הראיה שלי ואת שילוב הטעמים הבאים לידי ביטוי בתמונה
שיהיה בתיאבון
מתכונים אחרונים מאת MeirCookBook (צפו בכולם...)
- מתכון לחומוס - 21 באוקטובר 2014
- בירה מתובלת למונדיאל – MICHELADA - 17 ביוני 2014
- עוגת פרג מהירה וקוצרת מחמאות - 9 ביוני 2014
- סלט דגים מלוחים - 29 במאי 2014
- לחמניות גבינה ועשבי תיבול - 25 במאי 2014
meircookbook@gmail.com