איך להכין צ’ולנט מאפס מאת: tfp בתאריך: 17 בדצמבר 2015 קטגוריות: בשר, מתכוני עדות צפיות: 3691 0 חמין צ'ולנט Report this Image - דווח על תמונה זו איך להכין צ’ולנט פולני מאפס, החל משלב מילוי המעיים והכנת הקישקע ועד ההכנסה לתנור אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר tfpהממ, אין מה לומר. אני בעיקר מתעניין ועוסק באופן עצמאי ו(מאוד)חובבני בכל הסצינה של שרקוטרי על סוגיו, ומעדיף להשאר אנונימי במידת האפשר. מתכונים אחרונים מאת tfp (צפו בכולם...) פאטה בשר כפרי - 16 באפריל 2018 Blancmange – פודינג צרפתי - 4 באפריל 2018 רגל קרושה - 3 באפריל 2018 אוסף מתכוני פירות ים - 26 במרץ 2018 ביצים משומרות - 25 במרץ 2018 tweet שתף כתבות קשורות עראייס 22 באפריל 2018 חומוס עם בצל מקורמל ופטרוזיליה 22 באפריל 2018 מאפה פורטוגזי מתוק 17 באפריל 2018 כתבו משהו נחמד... Cancel replyכתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *התגובה שלך * שם * אימייל * אתר אינטרנט Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Δ