בטטות בציפוי פריך - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - בטטות בציפוי פריך

בטטות בציפוי פריך

השף הפשוט מכין רבעי בטטות בתנור בציפוי פריך של פירורי מצה ותבלינים. מנה ראשונה נהדרת לימי החג

למתכון המלא גללו למטה.

מקלפים 6 בטטות וחותכים אותן לרבעים.


מכניסים את הבטטות לקערה ומזלפים מעל 6 כפות שמן זית. מערבבים עד שכל הבטטות מצופות בשמן.


בקערה אחרת מרסקים מצה אחת לפירורים דקים.
מוסיפים לפירורי המצה 3 כפות עלי טימין קצוצים דק, חצי כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור גרוס. מערבבים היטב.


טובלים כל רבע בטטה בתערובת הפירורים ומניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. אופים עד הזהבה יפה.

מצרכים:

6 בטטות קטנות ומאורכות
6 כפות שמן זית
מצה
3 כפות עלי טימין קצוצים דק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מקלפים את הבטטות וחותכים אותן לרבעים.
מכניסים את הבטטות לקערה ומזלפים מעל שמן זית. מערבבים עד שכל הבטטות מצופות בשמן.
בקערה אחרת מרסקים מצה לפירורים דקים.
מוסיפים לפירורי המצה עלי טימין קצוצים, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
טובלים כל רבע בטטה בתערובת הפירורים ומניחים על נייר אפייה בתבנית אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. אופים עד הזהבה יפה.

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד למעלה מ-1,700 מתכונים מעולים ופשוטים. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל ליהנות.

 

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top