בטטות בתנור ברוטב צ’ילי ומייפל - foodpage - כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - בטטות בתנור ברוטב צ’ילי ומייפל

בטטות בתנור ברוטב צ’ילי ומייפל

תוספת נהדרת של קוביות בטטה בתנור עם רוטב שמשלב טעמים מתקתקים ביחד עם פיקנטיות עדינה. מגישים עם מעט שומשום מעל

מצרכים (5-6 מנות):
4 בטטות קלופות בגודל בינוני
20 גרם שקדים, קלויים
1/2 כוס צ’ילי מתוק
2 כפות מייפל
2 כפות סוכר חום
1 כפית שום כתוש
1/2 צרור עלי נענע, קצוצים
מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף:
20 גרם צימוקים בהירים
20 גרם שזיפים מיובשים

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-175 מעלות.
• חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (2 ס”מ) ומעבירים לקערה.
• מוסיפים סוכר חום, מייפל, צ’ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד. מעבירים לתבנית ואופים בתנור למשך 30 דקות בחום של 175 מעלות.
• לאחר האפייה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע. מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם ‘רויאל גרדן‘ פ”ת.
צילום: אילן נחום

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לתוספות טעימות? נסו את אלה:
פרחי כרובית בציפוי פריך
סלט צבעוני של קיץ
ברוקולי מוקפץ עם פטריות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top