ï»� טורט היער השחור ×¢× ×ž×•×¡ שוקולד לבן (×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ) | foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ - טורט היער השחור ×¢× ×ž×•×¡ שוקולד לבן (×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ)

טורט היער השחור ×¢× ×ž×•×¡ שוקולד לבן (×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ)

×’×¨×¡× ×ž×™×•×—×“×ª לטורט היער השחור, ×¢× ×ª×—×ª×™×ª בר×וניז (×œ×œ× ×§×ž×—), מוס שוקולד לבן וג’לי דובדבני×. ×”×›×™ קוצרת מחמ×ות

לשכבת בר×וניז ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ:
110 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ מריר
110 ×’×¨× ×—×ž××”
1 כפית רו×
1/2 כפית תמצית וניל
100 ×’×¨× (1/2 כוס) סוכר
2 ביצי×, טרופות קלות
75 ×’×¨× ×©×§×“×™× ×˜×—×•× ×™×
50 ×’×¨× ×גוזי מלך קצוצי×

לשכבת מוס שוקולד לבן:
7 ×’×¨× ×’’לטין
1/4 כוס מי×
400 ×’×¨× ×©×•×§×•×œ×“ לבן משובח, קצוץ גס
500 ×’×¨× (2 מיכלי×) שמנת מתוקה להקצפה

לשכבת ×’’לי דובדבני×:
×“×•×‘×“×‘× ×™× ×—×ž×•×¦×™× ×ž×©×•×ž×¨×™× ×œ×¤×™×–×•×¨ על פני העוגה (× ×ž×¦× ×‘×“×¨×š כלל ב×זור ×”×©×™×ž×•×¨×™× ×‘×›×œ סופר) חשוב: בדקו שמדובר ×‘×“×•×‘×“×‘× ×™× ×œ×œ× ×—×¨×¦× ×™×!
186 ×’×¨× ×ž× ×•×–×œ×™ השימור של הדובדבני×
70 ×’×¨× ×¡×•×›×¨
5 ×’×¨× ×בקת ×’’לטין
1/4 כוס מי×

שכבת בר×וניז ×œ×œ× ×’×œ×•×˜×Ÿ:
• ×ž×—×ž×ž×™× ×ª× ×•×¨ ל-170 מעלות. ×ž×©×ž× ×™× ×ª×‘× ×™×ª בקוטר 24 ס”מ ×•×ž×¨×¤×“×™× ×ת תחתיתה בנייר ×פייה.
â€¢Â ×ž×ž×™×¡×™× ×‘×ž×™×§×¨×•×’×œ, ×‘×¤×•×œ×¡×™× ×§×¦×¨×™×, ×ת השוקולד והחמ××”.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×¨×•×, תמצית וניל וסוכר ומערבבי×. ×ž×¦× × ×™× ×ž×¢×˜.
â€¢Â ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×”×‘×™×¦×™× ×”×˜×¨×•×¤×•×ª, ×”×©×§×“×™× ×”×˜×—×•× ×™× ×•×”××’×•×–×™× ×”×§×¦×•×¦×™× ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ ×יחוד.
â€¢Â ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת המסה לתבנית. ××•×¤×™× ×‘×ž×©×š 15-20 דקות, עד שהמסה יציבה ×ך נש×רת מעט לחה במרכזה.
â€¢Â ×ž×¦× × ×™× ×œ×˜×ž×¤’ החדר. ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×œ×ž×§×¨×¨ ×ו ×œ×ž×§×¤×™× ×¢×“ השימוש.

מוס שוקולד לבן:
â€¢Â ×ž×¤×–×¨×™× ×ת ×”×’’לטין על פני ×”×ž×™× ×•×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“ ל-15 דקות.
â€¢Â ×©×ž×™× ×ת השוקולד הלבן במעבד המזון ×•×˜×•×—× ×™× ×œ×—×ª×™×›×•×ª קטנות.
â€¢Â ×ž×›×™× ×™× ×§×¢×¨×” ×¢× ×ž×™ קרח ×•×ž× ×™×—×™× ×‘×¦×“.
• בסיר קטן, ×©×ž×™× 187 ×’×¨× ×ž×”×©×ž× ×ª המתוקה (שימו לב ×œ× ×œ×”×©×ª×ž×© בשלב ×–×” בכל כמות השמנת במתכון) ומבי××™× ×œ×¡×£ רתיחה. ×ž×¡×™×¨×™× ×ž×”×ש. ×‘×•×—×©×™× ×¤× ×™×ž×” ×ת ×”×’’לטין ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ שנמס לגמרי.
â€¢Â ×ž×¤×¢×™×œ×™× ×ת מעבד המזון בו נמצ×ות חתיכות השוקולד הלבן. ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת תערובת השמנת והג’לטין ×ל השוקולד ×•×ž×¢×¨×‘×œ×™× ×¢×“ שהתערובת חלקה לגמרי, ×œ×œ× ×’×•×©×™×.
â€¢Â ×ž×¢×‘×™×¨×™× ×ת המסה לקערה בינונית ×•×ž× ×™×—×™× ×ותה בתוך הקערה הגדולה ×¢× ×ž×™ הקרח שהכנו קוד×. ×ž×¦× × ×™× ×¢×“ שהתערובת מסמיכה מעט (×›×שר × ×•×¦×¨×™× ×¤×¡×™× ×©× ×•×–×œ×™× ×‘×יטיות מהכף).
â€¢Â ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת יתרת השמנת המתוקה (313 גר×) כך שיווצרו “גבעות רכות”. ×ž×§×¤×œ×™× ×œ×ª×•×š תערובת השוקולד.
â€¢Â ×©×•×¤×›×™× ×ת המסה על תחתית הבר×וניז ×”×פויה ×•×ž×›× ×™×¡×™× ×œ×ž×§×¤×™× ×œ×”×ª×™×™×¦×‘×•×ª.

×’’לי דובדבני×:
â€¢Â ×ž×¤×–×¨×™× ×ת ×”×’’לטין על פני ×”×ž×™× ×•×ž×©×”×™× ×‘×¦×“ 15 דקות.
• בינתיי×, ×ž×—×ž×ž×™× ×‘×¡×™×¨ קטן על ×ש נמוכה ×ת נוזלי השימור של ×”×“×•×‘×“×‘× ×™× ×™×—×“ ×¢× ×”×¡×•×›×¨ עד שהסוכר נמס לגמרי. ×ž×•×¨×™×“×™× ×ž×”×ש.
• ×ž×•×¡×™×¤×™× ×ת ×”×’’לטין ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×¢×“ ×©×”×•× × ×ž×¡ לגמרי בתערובת. ×ž×¦× × ×™× ×ת התערובת לטמפ’ החדר.
â€¢Â ×ž×¤×–×¨×™× ×ת ×”×“×•×‘×“×‘× ×™× ×”×©×œ×ž×™× ×¢×œ שכבת מוס השוקולד הלבן. ×©×•×¤×›×™× ×ž×¢×œ×™×”× ×ת ×”×’’לי בזהירות רבה, כדי ×©×”×“×•×‘×“×‘× ×™× ×”×©×œ×ž×™× ×œ× ×™×–×•×–×• ממקומ×. ×ž×›× ×™×¡×™× ×œ×ž×§×¤×™× ×œ×”×ª×™×™×¦×‘×•×ª.
â€¢Â ×©×•×ž×¨×™× ×ת העוגה במקרר ×ו בהקפ××”. ×× ×ž×§×¤×™××™×, ×ž×¤×©×™×¨×™× ×‘×ž×§×¨×¨ ×›×©×¢×ª×™×™× ×œ×¤× ×™ ההגשה.

מתכון ותמונה – גילי מהבלוג פרעצל ×¢× ×©×•×ž×©×•×

    gili642641
    שמי גילי, בת 35, נשו××” + 2.
    יועצת ×רגונית במקצוע ×בל ×ופה ומבשלת בנשמה.
    גרה בגרמניה ומגשימה ×—×œ×•× ×§×˜×Ÿ - בלוג בישול המשלב ×ž×ª×›×•× ×™× ×¢× ×—×•×•×™×•×ª של ישר×לית בגרמניה וחוויות ×ž×”×—×™×™× ×‘×›×œ×œ.
    gili642641
    gili642641
    pretzelimsumsum@gmail.com

    2 תגובות

    1. ×”×× ×™×© תחליף לשוקולד לבן? ×œ× ×והביׅ

      • מניחה שיכול לעבוד טוב ×’× ×¢× ×©×•×§×•×œ×“ חלב, ×בל ×œ× × ×™×¡×™×ª×™.
        ×× ×ª× ×¡×™, ספרי לי ×יך ×™×¦× (:

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

    *

    Scroll To Top