ï»� לזניה ×¢× ×’×‘×™× ×•×ª ורוטב עגבניות | foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - תוספות - פסטה - לזניה ×¢× ×’×‘×™× ×•×ª ורוטב עגבניות

לזניה ×¢× ×’×‘×™× ×•×ª ורוטב עגבניות

המתכון המנצח של ×ורן – לזניה קלה מ×וד להכנה ×¢× ×’×‘×™× ×•×ª ורוטב עגבניות. ×חרי שתכינו ×ותה ×¤×¢× ×חת ×œ× ×ª×¤×¡×™×§×• להכין ×ותה שוב ושוב

לפני ×©×‘×•×¢×™×™× ×¤×¦×—× ×• בתחרות מתכוני לזניה צמחוניי× בעמוד הפייסבוק. במסגרת התחרות התבקשו ×”×—×‘×¨×™× ×œ×©×œ×•×— ×ž×ª×›×•× ×™× ×œ×œ×–× ×™×” מנצחת, בלי בשר, ×ž×ª×•×›× ×¦×•×•×ª ×”×תר בחר בכל שבוע מתכון מנצח ×חד ×©×’× ×ž×ª×¤×¨×¡× ×›×ן ב×תר ×•×’× ×™×–×›×” ב-200 ש”×— ×ª×œ×•×©×™× ×œ×§× ×™×™×ª מוצרי טבעול, שמשיקה ×‘×™×ž×™× ×לו סדרת לזניות צמחוניות ×©×ž×›×™× ×™× ×‘×›×ž×” דקות בלבד.

והנה ×’× ×‘×•× ×•×¡: קופון ×”× ×—×” שווה במיוחד לרכישת הלזניות

מתוך ×ž×ª×›×•× ×™× ×¨×‘×™× ×©×”×’×™×¢×• ×לינו בחרנו השבוע ×ת המתכון המצוין של ×ורן שכתב שהמנה ×”×™× ×©×™×œ×•×‘ ×ž×•×©×œ× ×‘×™×Ÿ פסטה, רוטב וגבינה נמסה. ×•×©×”×©×œ×‘×™× ×”×›×™ ×ž×¡×•×‘×›×™× ×‘×ž×ª×›×•×Ÿ ×”× ×’×¨×•×“ הגבינה וקיצוץ הפטרוזיליה.

מעבר לעובדה שהלזניה נר×ת מעולה ×הבנו מ×וד ×ת קלות ×”×”×›× ×” ו×ת ×”×פשרות להשתמש בקוטג’ שנותר במקרר. ××– מזל טוב ×ורן וכמובן, ×× ×™×© ×œ×›× ×ž×ª×›×•×Ÿ מנצח ללזניה בלי בשר שלחו לנו ×ותו, בצירוף תמונה ש××ª× ×¦×™×œ×ž×ª× ×œ×ž×™×™×œ: info@foodpage.co.il ×ו בהודעה פרטית בקבוצת הפייסבוק – https://www.facebook.com/foodpage.co.il

מצרכי×:
כ-1/2 חבילה דפי לזניה
3 גביעי קוטג’
4 ביצי×
צרור פטרוזיליה קטן
1 עגבניות מרוסקות (קופסה קטנה 400 גר’)
200 ×’×¨× ×¨×¡×§ עגבניות
1/2 כוס מי×
3 שיני ×©×•× ×›×ª×•×©×•×ª
1 כפית ×ורגנו יבש
200 ×’×¨× ×ž×•×¦×¨×œ×”
150 ×’×¨× ×’×‘×™× ×ª גלעד (קשקבל)
מלח, פלפל
שמן זית – מעט רק לשימון תבנית

×ופן ×”×›× ×”:
• ×ž×’×¨×¨×™× ×ת שתי הגבינות (המוצרלה והגלעד) בפומפיה גסה. (כן ×× ×™ יודע, הגלעד רכה קצת נמרחת ×•×œ× ×ž×ª×’×¨×“×ª בקלות. ××– ר×שית תעבדו ×יתה ×›×©×”×™× ×§×¨×” מ×ד ושנית, תתגברו!)Â ×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘ ×•×ž×—×œ×§×™× ×œ×©×œ×•×©×” ×—×œ×§×™× ×©×•×•×™×. ×× ×™ פשוט שוקל ×ת הגבינות ומחלק ל-3 שקיות לפי משקל ×•×©× ×‘×ž×§×¨×¨ עד ש×× ×™ צריך ×ותן. ×פשר לעשות ×ת השלב ×”×–×” הרבה זמן מר×ש.
â€¢Â ×¢×›×©×™×•Â ×ž×›×™× ×™× ×ת תערובת הקוטג’.Â ×§×•×¦×¦×™× ×ת הפטרוזיליה דק (צריך לצ×ת ×œ×›× 2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה) ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×ותה בקערה ×¢× ×”×§×•×˜×’’, ×”×‘×™×¦×™× ×•×§×¦×ª מלח ופלפל לתערובת ×חידה (דרך ×גב, ××ª× ×›×‘×¨ ×™×›×•×œ×™× ×œ×”×ª×—×™×œ ×œ×—×ž× ×ª× ×•×¨ ל- 190 מעלות, ×–×” ×œ× ×™×§×— עוד הרבה…).
• בקערה × ×¤×¨×“×ªÂ ×ž×›×™× ×™× ×ת רוטב העגבניות.Â ×©×ž×™× ×ת העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, ×©×•× ×›×ª×•×©, מי×, ×ורגנו,Â ×ž×ª×‘×œ×™× ×‘×§×¦×ª מלח ופלפל ×•×ž×¢×¨×‘×‘×™× ×”×™×˜×‘.
• כל מה שנש×ר עכשיו ×–×” לבנות. ×”×—×•×ž×¨×™× ×‘×œ×–× ×™×” ×”×–×ת מת××™×ž×™× ×œ×’×•×“×œ של תבנית בינונית בגודל של ×›-30X40. כש×× ×™ מבשל למשפחה ×× ×™ מכין ×ת ×–×” בתבנית חד פעמית. ×–×” בהחלט מספק. ל××•×¨×—×™× ×›×“××™ לשקול תבנית ×פיה מרשימה יותר. מ×חר ש××ª× ×¤×” ×–×” משפחה ההדגמה תעשה בתבנית חד פעמית.
• דבר ר×שון כד××™ לשמן ×ת התבנית,Â ×ž×•×¨×—×™× ×ת הקרקעית והדפנות של התבנית ×¢× ×ž×¢×˜ (×בל ב×מת מעט מ×ד) שמן זית. ×¢×›×©×™×•Â ×ž×¡×“×¨×™× ×©×›×‘×” של דפי לזניה על הקרקעית. ×›×›×” כמו שה×, ×œ× ×ž×‘×•×©×œ×™×. ×œ× ×¦×¨×™×›×” להיות חפיפה ×‘×™× ×™×”× ×•×”× ×’× ×œ× ×¦×¨×™×›×™× ×œ×”×™×•×ª ×©×œ×ž×™× ×‘×ž×™×•×—×“, (הכל מסתדר בזמן ×”×פיה) רק שיכסו בערך הכל.
â€¢Â ×ž×¤×–×¨×™× ×‘×ופן ×חיד 1/3 מתערובת הקוטג’. מה ש×× ×™ עושה ×–×” מניח 9-10 כפות (×–×” בערך 1/3) בצורה מפוזרת על הפסטה ומורח בעדינות ×¢× ×”×’×‘ של ×”×›×£ לשכבה ×חידה. צריך להיות ×¢×“×™× ×™× ×›×™ לפסטה יש נטיה לזוז. ×× ×–×–×• ×“×‘×¨×™× ×ª×—×–×™×¨×• ××•×ª× ×œ×ž×§×•×. ×–×” ×œ× ×¦×¨×™×š להיות ×ž×•×©×œ× ×ž×ž×™×œ× ×”×›×œ מתערבב ב×פיה.
• ב×ותה ×¦×•×¨×”Â ×ž×¤×–×¨×™× 1/3 מרוטב העגבניות ועל ×–×” 1/3 מתערובת הגבינות המגוררות.
• זהו. שכבה ×חת מוכנה. עכשיו עוד ×©×ª×™×™× â€“ דפי לזניה, 1/3 תערובת קוטג’, 1/3 רוטב עגבניות, 1/3 תערובת גבינות מגוררות. ועוד שכבה ×חת רק הפע× בלי הגבינה המגוררת! ×× ×™ חוזר, ×œ×¡×™×™× ×‘×¨×•×˜×‘ ×”×¢×’×‘× ×™×•×ªÂ ×•×œ× ×œ×¤×–×¨Â ×ת ×”-1/3 ×”×חרון של הגבינה המגוררת.
• ×וקי, ×ž×•×›× ×™× ×œ×פיה. ×× ×™ מקווה שהתנור ×©×”×“×œ×§×ª× ×§×•×“× ×›×‘×¨ ×—× (×–×•×›×¨×™× 190 מעלות).Â ×ž×›×¡×™× ×ת התבנית ברדיד ××œ×•×ž×™× ×™×•× ×•××•×¤×™× ×›-40 דקות. ×–×” מוכן ×›×©×§×™×¡× (×ו שיפוד ×¢×¥, ×–×” קצת עמוק לקיס×) עובר עד למטה ×¢× ×”×ª× ×’×“×•×ª קלה בלבד (תבדקו בכמה מקומות בעיקר במרכז התבנית). ×× ×¦×¨×™×š עוד כמה דקות ××– תנו ללזניה ×ת הזמן שלה.
â€¢Â ×›×©×”×—×œ×˜×ª× ×©×”×œ×–× ×™×” מוכנה, ×ž×¡×™×¨×™× ×ת כיסוי ×”××œ×•×ž×™× ×™×•× ×•×ž×¤×–×¨×™× ×ת 1/3 הגבינה ×”×חרון ×•×ž×—×–×™×¨×™× ×œ-10 דקות ×פיה נוספות.

מתכון וצילו×: ×ורן מהבלוג ×וכל מעשי

ו×ל תשכחו, ×× ×™×© ×œ×›× ×ž×ª×›×•×Ÿ מנצח ללזניה בלי בשר שלחו לנו ×ותו, בצירוף תמונה ש××ª× ×¦×™×œ×ž×ª× ×œ×ž×™×™×œ: info@foodpage.co.il ×ו בהודעה פרטית בקבוצת הפייסבוק – https://www.facebook.com/foodpage.co.il

Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/07. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.
כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×”×›×™ ×˜×•×‘×™× ×‘×תר ×חד
Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/07. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

×ž×ª×›×•× ×™× ××—×¨×•× ×™× ×ž×ת FoodPage Team (צפו בכול×...)

Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/07. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top