מיני פוטטוס מעוכים | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - השף הפשוט - קובי פרידמן - מיני פוטטוס מעוכים

מיני פוטטוס מעוכים

השף הפשוט קובי פרידמן מכין תוספת נהדרת לארוחת ערב או צהריים – תפוחי אדמה מעוכים ברוטב דבש מתקתק, שלא תרצו להפסיק לאכול

למתכון המלא גללו למטה.

מבשלים 2.5 ק”ג תפוחי אדמה קטנים משקית עד שהם מתרככים. מסננים מהמים.


מניחים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומועכים בעדינות בעזרת כוס.


מכינים את הרוטב – מערבבים 6 כפות שמן זית, 4 כפות דבש, 2 כפות פפריקה, כפית כמון וחצי כפית פלפל שחור גרוס.


מורחים את הרוטב על תפוחי האדמה בעזרת מברשת.


מפזרים מעט מלח גס.


מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות לכ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים ומשחימים.

מצרכים:

2.5 ק”ג תפוחי אדמה קטנים משקית
מלח גס

לרוטב:

6 כפות שמן זית
4 כפות דבש
2 כפות פפריקה
כפית כמון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה עד שמתרככים. מסננים מהמים.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה ומועכים בעדינות בעזרת כוס.
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד.
מורחים את הרוטב בעזרת מברשת על תפוחי האדמה.
מפזרים מעט מלח גס.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-240 מעלות לכ-45 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים ומשחימים.

 

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים פשוטים מצולמים לפי שלבי ההכנה. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק וליהנות.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top