ï»� ×ž×§×¨×•× ×™× ×‘×ž×™×œ×•×™ ריבה | foodpage – כל ×”×ž×ª×›×•× ×™× ×‘×ž×§×•× ×חד replicas watch china
×¨×©×•× ×›×‘×¨?
התחבר
×œ× ×¨×©×•×?
הירש×
××ª× ×›×ן: Home - Sweet Weekend - ×ž×§×¨×•× ×™× ×‘×ž×™×œ×•×™ ריבה

×ž×§×¨×•× ×™× ×‘×ž×™×œ×•×™ ריבה

תמיד ×¨×¦×™×ª× ×œ×“×¢×ª ×יך להכין מקרוני×? מורן בן משה מ-Sweet Montage מלמדת ××ª×›× ×יך להכין ×ת העוגיה הצבעונית

חוויות-קולינריות sweet weekend
כשמכל עבר ×¤×•×¨×™× ×ž×›×¨×™×– ×©×”×•× ×›×‘×¨ ×›×ן ×ין לנו ××œ× ×œ×—×™×™×š, להכנס ל×ווירה, לשכוח לרגע ממטחי הרקטות ×©×ž×˜×¨×™×“×™× ×ת ×חינו ×‘×“×¨×•× ×•×œ×©×ž×•×— מכל הלב.

לשמוח בטוב שיש לנו: משפחה, חברי×, ×—×’×™× ×©×•×‘×¨×™ שיגרה. לשמוח בהיסטוריה המפו×רת שמזכירה לנו תמיד ש×נחנו “×¢× ×ž×¤×•×–×¨ ומפורד בין העמיה ×ו בקיצור, ×¢× ×¡×’×•×œ×”.

בהעדר ×™×•× ×—×•×¤×©×” רשמי בחג (ו×× ×™ מוחה על כך מעל גבי טור ×–×”!) ובהיות ×”×וכל סובב ×ת ×—×™×™, מהות ×”×—×’ מתרכזת במשלוחי המנות ש×× ×™ מכינה וב×רוחת ×”×—×’.

השנה, מלבד ×וזני ההמן המסורתיות הכנתי ×’× ×¢×•×’×™×•×ª מקרון (עוגיות שקדי×) נימוחות על פי המתכון ×”×ž×•×¤×œ× ×•×”×œ× ×ž×¡×•×‘×š של מורן בן משה.

×ת מורן בן משה הכשרונית (Sweet Montage) הכרתי ממש ×œ× ×ž×–×ž×Ÿ. הרומן שלנו החל בהתכתבות קצרה בה הבעתי התפעלותי מיצירותיה ×•×”×¡×ª×™×™× ×‘×”×–×ž× ×” מתוקה עבורי. נפגשנו בצהרי ×”×™×•× ×œ×“×§×” ×ו ×©×ª×™×™× ×›×©×”×§×¤×™×¦×” עבורי ×ת משלוח ×”×ž×ª×•×§×™× ×©×œ×™. קיבלתי מגש ובו “תכשיטיה ×§×˜× ×™× ×•×ž×¢×•×¦×‘×™× (ר×ו תמונה): פטיפורי×, ×˜×¨×˜×œ×˜×™× ×‘×ž×™×œ×•×™×™× ×©×•× ×™×, שוקולד, מקרוני×, מרמלדות והמון ×הבה. בלטו במיוחד ההקפדה, הדיוק, ×יכות חומרי ×”×’×œ× ×•×”×˜×¢× – גן עדן.

מורן סיפרה שהרומן המתוק שלה התחיל עוד בגיל שלוש, וכך מתחביב של ישיבה על השיש, ומשחק ×¢× ×¡×‘×ª× ×‘×‘×¦×§×™×, התפתחה ×הבה מיוחדת למטבח. שעות של יצירה ו×פיה שגרמו לה להת×הב בקסמי הקונדיטוריה. כשש×לתי ×ותה מהיכן הידע הרב וההקפדה, ציינה ×›×™ במהלך השני×, ×חרי הרבה סדנ×ות וניסויי מתכוני×, ×”×™× ×”×ž×©×™×›×” ×œ×œ×™×ž×•×“×™× ×‘×‘×™×ª הספר הגבוהה לקולינריה והתמחתה בפטיסרי צרפתי.

ל×חר ×©× ×™× ×‘×ª×—×•×, הגשימה מורן ×—×œ×•× ×•×”×§×™×ž×” ×ת Sweet Montage קונדיטוריית בוטיק המציעה ×ת מיטב הפטיפורי×, ×”×§×™× ×•×—×™× ×•×”×¢×•×’×•×ª בהשר×ת המטבח הצרפתי המודרני. קבלו ×ת המלצתי ×”×ישית למגשי הפטיפורי×. תוכלו ליצור קשר ×¢× ×ž×•×¨×Ÿ בדף הפייסבוק שלה ובנייד: 054-2311508

ולגבי המתכון שלפניכ×, נכון שחומרי ×”×’×œ× ×‘×“×¨×š כלל ××™× × ×ž×¦×•×™×™× ×‘×ž×–×•×•×” ושלבי ×”×”×›× ×” ×רוכי×, ×בל ×× ×‘× ×œ×›× ×œ×”×©×§×™×¢ ולפנק ×ת ×™×§×™×¨×™×›× ×œ×›×‘×•×“ פורי×, ×ו בכל ×™×•× ×חר בשנה, המתכון של מורן בדיוק בשבילכ×. וכן, ×—×™×™×‘×™× ×›×ן משקל :)

פטיפורי×. צילו×: ×תי בטיטו

מצרכי×:
250 ×’×¨× ×בקת שקדי×
250 ×’×¨× ×בקת סוכר
90 ×’×¨× ×—×œ×‘×•× ×™×
100 ×’×¨× ×—×œ×‘×•× ×™× ×œ×”×§×¦×¤×”
250 ×’×¨× ×¡×•×›×¨
63 ×’×¨× ×ž×™×

למלית:
ריבה ×יכותית ×œ×œ× ×—×ª×™×›×•×ª פרי

×ביזרי×:
מד ×—×•× ×œ×‘×™×©×•×œ
משקל מטבח

×ופן ×”×›× ×”:
• ×˜×•×—× ×™× ×©×§×“×™× ×•×בקת סוכר במג’ימיקס ×ו במעבד מזון עד לקבלת תערובת דקה.
• מעבירי× ×ת התערובת דרך מסננת פעמיי×, ×× × ×©×רות חתיכות ×©×§×“×™× ×’×“×•×œ×•×ª, מש××™×¨×™× ×ותן בצד ×ך דו××’×™× ×œ×”×©×œ×™× ×ת הכמות ×¢× ×בקת ×©×§×“×™× × ×•×¡×¤×ª.
• מוסיפי× לתערובת חלבון (90 גר×) ומעט צבע מ×כל (ניתן להש×יר בצבע לבן) ומערבבי× היטב עד לקבלת תערובת משחתית.
â€¢Â ×ž×—×ž×ž×™× ×‘×™× ×ª×™×™× ×ª× ×•×¨ ל- 170 מעלות.
• בסיר קטן מבי××™× ×œ×¨×ª×™×—×” ×ž×™× ×•×¡×•×›×¨ עד לטמפרטורה מדויקת של 118 מעלות (יש להשתמש במד ×—×•× ×œ×‘×™×©×•×œ).
â€¢Â ×ž×§×¦×™×¤×™× ×ת החלבון (100 גר×) במהירות × ×ž×•×›×”Â ×•×ž×–×œ×¤×™× ×¤× ×™×ž×”Â ×‘×–×¨× ×“×§ ×ת מי הסוכר.Â ×ž×§×¦×™×¤×™× ×œ×§×¦×£ מבריק ורך ×•×ž×§×¤×œ×™× ×œ×ª×•×š משחת השקדי×.
â€¢Â ×ž×§×¤×œ×™× ×”×™×˜×‘ עד שהתערובת מגיעה ×œ×ž×¨×§× ×©×œ טחינה סמיכה, שימו לב ×œ× ×œ×¢×¨×‘×‘ יותר מדי ×חרת התערובת ×ª×¦× × ×•×–×œ×™×ª מדי.
• על תבנית תנור מרופדת בנייר ×פייה, ×ž×–×œ×¤×™× ×¢×•×’×™×•×ª עגולות בעזרת שק זילוף וצנתר מספר 8.
â€¢Â ×ž× ×™×—×™× ×ת העוגיות בחוץ בטמפרטורת החדר כרבע שעה ×ו עד שמתקבל ×§×¨×•× ×¢×“×™×Ÿ.
â€¢Â ×ž×›× ×™×¡×™× ×œ×ª× ×•×¨ ל-15 דקות, עד שנוצרת “טבעת קצףמתחת לעוגיה ×•×”×™× ×™×¦×™×‘×”.
â€¢Â ×ž×§×¨×¨×™× ×¢×œ התבנית כשעה ומחלצי×. ×× ×”×¢×•×’×™×•×ª ×œ× ×ž×ª×¤×¨×§×•×ª בקלות, מומלץ להמתין עוד.
• ממל××™× ×›×œ זוג עוגיות בשכבת ריבה × ×“×™×‘×”Â ×•×ž×©×“×›×™× ×œ×¡× ×“×•×•×™×¥’.
• שימו לב: מורן ממליצה שהעוגיות יעברו הקפ××” לפחות ×™×•×ž×™×™× ×‘×›×“×™ להתרכך ולהיות מוכנות ל×כילה.

ביקרתי השבוע

על החנות החדשה של לובלינסקי שמעת×? עד לפני כשבוע, ×’× ×× ×™ הכרתי רק ×ת חנות הדגל המיתולוגית ×œ×¡×›×™× ×™× ×•×›×œ×™ מטבח שהוקמה עוד לפני ×§×•× ×”×ž×“×™× ×” ברחוב קינג ×’’ורג’ בתל ×ביב ו××£ הפכה לחלק מהנוף.

השבוע, התוודעתי ×’× ×œ×—× ×•×ª הקונספט החדשה ×œ×¡×›×™× ×™× ×•××‘×™×–×¨×™× × ×œ×•×•×™× ×‘×§×¨×œ×™×‘×š. החנות ××•×ž× × ×§×˜× ×” מ×וד, ×ך מושקעת ומסודרת על פי נוש××™×: סכיני×, השחזות ועוד. בנוסף, החנות מכילה תצוגה היסטורית (ומגניבה, ×œ×ž×©×•×’×¢×™× ×œ×“×‘×¨) של ×¡×›×™× ×™× ×•×¢×ž×“×ª הדגמה בה ניסיתי בהדרכת המוכר המקצועי ×ת מיטב ×”×¡×›×™× ×™× ×”×‘×™×ª×™×™× ×©×ž×¦×™×¢×” החברה. חשוב לציין שעל ××£ התלהבותי משלל ×”×¡×›×™× ×™× ×”×™×•×§×¨×ª×™×™×, כיוון ×ותי המוכר לסכין המת×ימה לצרכיי (ו×פילו למידת ×›×£ היד) ועומדת בתקציב שהוגדר מר×ש.

עוד למדתי, על חשיבות השחזת ×¡×›×™× ×™× ×‘××ž×¦×¢×™×™× ×‘×™×ª×™×™× (×יכותיי×) ×ו ב×מצעות השחזה מקצועית בחנות.

והנה ×’× ×›×ž×” ×˜×™×¤×™× ×œ×©×™×ž×•×© נכון בסכין מקצועית שניתנו לי על ידי המוכר ×”×דיב בחנות:
â€¢Â ×œ× ×œ×”×©×ª×ž×© במדיח
â€¢Â ×œ× ×œ×חסן ×ת הסכין יחד ×¢× ×¡×›×™× ×™× × ×•×¡×¤×™× (בכדי ×œ× ×œ×¤×’×•× ×‘×œ×”×‘ ×•×œ×’×¨×•× ×œ×›×”×•×ª)
• מומלץ לשמור ×ת הסכין בתוך מגן/סטנד/מגנט ייעודי
• חשוב להשחיז ×ת הסכין מדי תקופה לה×רכת חייו

×‘×¡×™×•× ×”×‘×™×§×•×¨ ×”×ž×—×›×™× ×•×œ×חר התלבטות, בחרתי לי סכין רב שימושית של BEROX, מותג הבית הישר×לי של החברה. סכין בעלת ידית ××—×™×–×” נוחה, משקל סביר וחיתוך מדויק. תענוג.

רח’ קרליבך 14 (פינת רחוב ×”×רבעה) פתוח ×‘×™×ž×™× ×’-×”’ 09:00-20:00 ו’ 09:00-14:30.

×‘×˜×•×¨×™× ×”×§×•×“×ž×™×:

Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/07. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

ETIBET

×תי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת ×¢× ×©×יפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, ש×לות ושת"פ – etush93@walla.com
Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/07. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.
Error: ×œ× × ×™×ª×Ÿ ליצור ×ת התיקייה wp-content/uploads/2024/07. יש לבדוק שתיקיית ×”×ב שלה ניתנת לכתיבה.

3 תגובות

  1. גלי ברכמן

    מורן קונדיטורית מספר 1
    ×ין על השירות, ×דיבות ×•×˜×¢× ×”×לוהי של ×”×§×™× ×•×—×™× ×©×œ×”

  2. מיכל בן צבי

    ×ין על לובלינסקי! ×ž×§×¦×•×¢× ×™× ×ž×¡×¤×¨ ×חת ×‘×¡×›×™× ×™× ×‘×רץ!

  3. ×’×™× ×¢×–×¨×

    ממליץ ×‘×—×•× ×¢×œ ×”×לפחורס!!!!!

כתבו משהו נחמד...

כתובת ×”×ימייל שלך ×œ× ×ª×•×¦×’ בפומבי.שדות חובה ×ž×¡×•×ž× ×™× ×‘ *

*

Scroll To Top