רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - Sweet Weekend - עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב

עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב

גרסה מיוחדת לקינוח הפופולרי – עוגת ביסקוויטים עם ריבת חלב שמכינים בקלות ובמהירות (עם הילדים או בלעדיהם)

Sweet
איפה העוגה?
מכירים את שיר הילדים המתוק "איפה איפה איפה איפה העוגה?" זה בדיוק מה שתשאלו את עצמכם דקות בודדות לאחר שעוגת הביסקויטים הטעימה והמהירה הזאת תהיה מוכנה.

באחד הימים הקרים שסידרו לנו שבוע שעבר, ביקרתי בביתה החמים של חברת ילדות. את הילדים היא לא שלחה לגנים, היה קר מדי, כך שהייתי גננת ליום אחד. ומה יש לומר? הכנו עם הילדודס את העוגה ולדבריהם, הם נהנו עד השמיים וזה התחסל בשניות. אז אם גם אתם מחפשים תעסוקה לימים קרירים, אני ממליצה בחום על עוגת הביסקוויטים הקלאסית עם טוויסט מתוק של ריבת חלב. אל תשכחו לתת לילדים ללקק את המקציף לאחר שסיימתם.

• רוצים לערב את הילדים אפילו יותר בהכנה? תנו להם לקשט את העוגה בממתקים שנשארו לכם בארון – טופי, שוקולד, ופלים, סוכריות ועוד.

מצרכים:
500 גרם ביסקוויטים פתי בר (שוקולד או וניל) – יתכן ותרצטרכו קצת פחות
כוס חלב
5 כפות ריבת חלב
קופסה גבינה לבנה (250 גרם)
מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
חבילה (190 גרם) פודינג וניל
3 כפות סוכר
4-5 קוביות שוקולד לבן או חלב
1/2 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים

אופן הכנה:
• מקציפים במיקסר פודינג, שמנת וכוס חלב ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת מרקם יציב. מקפלים את הגבינה לתוך התערובת המוקצפת.
• מערבבים חצי כוס חלב (הנותרת) בכף אחת של ריבת חלב וטובלים קלות שליש מכמות הביסקוויטים. מסדרים את הביסקויטים הטבולים בתבנית מרובעת (קוטר 24) ומניחים מעל שכבת קרם נדיבה.
• טובלים את הביסקוויטים הנותרים, מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים וקרם ומכסים בשכבת ביסקוויטים שלישית.
• מצפים בשכבה נדיבה של ריבת חלב (ניתן להמיס במיקרוגל לכמה שניות לקבלת מרקם נוח לציפוי) ומקררים.
• לקישוט: מגררים מעל שוקולד לבן/חלב.

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com

צילום: ענבל בר זאב

בטורים הקודמים:

ETIBET

ETIBET

אתי בטיטו, בת 24, משפטנית במקצועי, שוקולטיירית (מקצועית) בשביל הנשמה וקונדיטורית חובבת עם שאיפות. מעריצה ומעריכה יצירות קולינריות. ליצירת קשר, שאלות ושת"פ – etush93@walla.com
ETIBET

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: