רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - חנוכה - סופגניות קלאסיות לחנוכה

סופגניות קלאסיות לחנוכה

במקום לקנות מכינים בקלות בבית – מתכון מושלם לסופגניות רכות ויפהפיות שממלאים בכל ריבה או ממרח שאוהבים ומפדרים באבקת סוכר

איך אפשר בלי סופגניות רכות ושמנמנות בחנוכה? אז קדימה, רוצו למטבח ותתכוננו לריח הממכר שיתפשט בבית.

מתכון וצילום: קונדיטורית מיכל קהנדלקר

סופגניות קלאסיות

מצרכים:
1 קילו קמח מנופה
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
1 ו-1/2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל

לטיגון:
נייר אפיה
בקבוק שמן קנולה

אופן הכנה:
– מניחים את כל המצרכים בקערה ולשים במשך 8-10 דקות (ואפשר כמובן ללוש עם מיקסר מחובר לוו לישה).
– מכסים ומתפיחים במשך שעה.
– חותכים את הבצק לחתיכות במשקל של 55 גרם ועל משטח חלק מגלגלים בעזרת כף היד את הבצק לעיגול עגול וחלק.
– מניחים כל עיגול בצק על ריבוע של נייר אפיה ומתפיחים במשך כחצי שעה.
– במקביל מחממים שמן בסיר בקוטר 22 ס”מ עד שהוא מגיע לחום של 150 מעלות.
– מרימים את כדור הבצק יחד עם נייר האפייה ומכניסים אל תוך הסיר.
– מטגנים במשך שתיים וחצי דקות מכל צד.
– מוציאים את הסופגניות מהשמן ומניחים על נייר סופג. לאחר הצטננות מקשטים וממלאים בריבה שאוהבים.

  • קילו קמח מנופה
    קורט מלח
    חצי כוס סוכר
    3 ביצים
    2 כפות שמרים
    חצי כוס שמן
    1 וחצי כוס מים
    2 כפות תמצית וניל
    נייר אפיה
    1 שמן קנולה מזוכך

  • 1.בקערה לשים את כל החומרים וללוש במשך 8-10 דקות ,
    ולתת לזה לתפוח במשך שעה אחת

    2. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל של 55 ג' ,ועל משטח חלק מגלגלים בעזרת כף היד את הבצק לעיגול עגול וחלק. ומניחים על נייר אפיה ומתפחים לעוד כחצי שעה.

    3.במקביל מחממים שמן בסיר בקוטר של 22 ס'מ שיגיע לחום של 150
    מעלות, מרימים את כדור הבצק יחד עם נייר האפיה ומכניסים אל תוך הסיר

    4.מטגנים במשך 2 וחצי דקות כל צד
    ומוצאים על נייר סופג . לאחר הצטננות נסופגניה מקשטים :
    חג שמח :)

  • עברית

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
קונדיטורית מיכל קהנדלקר

מתכונים אחרונים מאת קונדיטורית מיכל קהנדלקר (צפו בכולם...)

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
michalkan32@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top