רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - סלט טאבולה וקישואים צרובים

סלט טאבולה וקישואים צרובים

סלט בורגול מרענן, בריא ומשביע עם הרבה ירק ותוספת קישואים צרובים מדהימה. מעולה לארוחת ערב, לאירוח או לקחת איתכם לעבודה

מצרכים:
1/4 כוס בורגול דק מושרה חצי שעה במים ומסונן
חבילה וחצי כוסברה קצוצה
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל לבן
כף עגבניות שרי מיובשות קצוצות
3 כפות שמן זית
קישוא

אופן הכנה:
• משרים בקערה את הבורגול למשך חצי שעה, מסננים וסוחטים היטב מהנוזלים.
• קוצצים דק את הכוסברה.
• פורסים את הקישוא וצורבים על מחבת פסים משני הצדדים עם כף שמן זית, מלח ופלפל לבן.
• בקערה מערבבים: בורגול, כוסברה, עגבניות שרי מיובשות, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
• מגלגלים את הקישואים הצרובים ומניחים מסביב לסלט.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

רוצים ללמוד איך לבשל ולשמור על אורח חיים בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

  • • רבע כוס בורגול דק מושרה חצי שעה במים ומסונן
    • חבילה וחצי כוסברה קצוצה
    • מיץ מחצי לימון
    • מלח
    • פלפל לבן
    • כף עגבניות שרי מיובשות קצוצות
    • 3 כפות שמן זית
    • קישוא

  • • משרים בקערה את הבורגול למשך חצי שעה, מסננים וסוחטים היטב מהנוזלים.
    • קוצצים דק את הכוסברה
    • פורסים את הקישוא וצורבים על מחבת פסים משני הצדדים עם כף שמן זית, מלח ופלפל לבן
    • בקערה מערבבים: בורגול, כוסברה, שרי מיובשות, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל לבן
    • מגלגלים את הקישואים הצרובים ומניחים מסביב לסלט

  • עברית

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top