רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט כרובית צלויה

סלט כרובית צלויה

סלט כרובית צלויה עם צ’ילי טרי, עלי טימין ורוטב עדין על בסיס לימון ושמן זית. נהדר כמנת פתיחה או ארוחה קלילה וטעימה

סלט עם שילוב טעמים ומרקמים – פריכות מהכרובית, חמיצות מהלימון, מליחות מהצלפים. תענוג אמיתי.

מצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
כף עלי טימין טרי
2 כפות צלפים קטנים, קצוצים
1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
כף עלי זעתר טריים, קצוצים
1/2 צ’ילי ללא הגרעינים, קצוץ דק
כף שמן זית
2-3 כפות מיץ לימון טרי
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן

אופן הכנה:
– מתבלים את הכרובית בשמן זית, טימין, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
– צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה.
– מערבבים את יתרת החומרים יחד עם הכרובית החמה.

הערות:
– במקום זעתר ניתן להשתמש בפטרוזיליה או כוסברה.
– אם אתם לא אוהבים צלפים ניתן לוותר עליהם.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

  • חומרים:
    • כרובית מפורקת לפרחים
    • כף טימין טרי קצוץ
    • 2 כפות צלפים מניאטורים קצוצים
    • חצי בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
    • כף עלי זעתר טריים קצוצים
    • חצי צ'ילי ללא הגרעינים קצוץ דק
    • כף שמן זית
    • 2-3 כפות מיץ לימון טרי
    • מלח ים אטלנטי
    • פלפל לבן

  • אופן ההכנה:
    • מתבלים את הכרובית בשמן זית, טימין קצוץ, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה
    • צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה
    • מערבבים את יתרת החומרים יחד עם הכרובית החמה
    הערות:
    • תחליף לעלי זעתר- פטרוזיליה/ כוסברה

  • עברית

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top