רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגיות - עוגיות רומיאס – בצק פריך עם נוגטין שקדים

עוגיות רומיאס – בצק פריך עם נוגטין שקדים

מתכון קל ופשוט לעוגיות סופר טעימות, קוצרות מחמאות וקלות מאוד להכנה, שמשלבות בצק פריך עם שכבת נוגטין שקדים

מצרכים לבצך פריך:
250 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
קורט מלח
40 גרם חלבון
300 גרם קמח רגיל

מצרכים למילוי נוגטין:
50 גרם גלוקוז
50 גרם סוכר חום
40 גרם חמאה
50 גרם שקדים פרוסים מולבנים

אופן הכנת המילוי:
– מחממים בסיר את הגלוקוז, מוסיפים את הסוכר ואחר כך את החמאה בחתיכות עד שהיא נבלעת.
– מוסיפים את פרוסות השקדים ומורידים מהאש.
– משאירים בסיר מעט לצינון עד שמתחיל להתגבש. מעבירים לנייר אפיה, יוצרים נקניק ומקררים עד שניתן לפרוס (במקרר). בינתיים מכינים את הבצק.

אופן הכנת הבצק:
– מרככים את החמאה במיקרוגל לדרגת משחה (לא להמס אותה לגמרי).
– מעבירים לקערת מיקסר עם גיטרה ומוסיפים אבקת סוכר ומלח ומערבלים עד שהתערובת אחידה.
– מוסיפים את החלבון עד שנבלע בתערובת ובסוף את הקמח (לא לערבב יותר מידי).
– מזלפים בעזרת צנתר Sultane עיגולים שיהיו זהים כמה שאפשר.
– פורסים לדיסקיות דקות בעובי 3 מ’מ את נקניק הנוגטין ושמים במרכז כל עוגייה דיסקית של נוגטין (לא לשים כמות גדולה המילוי מבעבע וגולש מהצדדים במידה והכמות גדולה).
– אופים בתנור בחום של 150 מעלות במשך 12-15 דקות.
– מקררים ושומרים בכלי סגור היטב. הן יחזיקו תיאורטית עד 5 ימים אבל רוב הסיכויים שיגמרו הרבה קודם.

  • מצרכים לבצך פריך

    250 גר' חמאה
    100 גר' אבקת סוכר
    קורט מלח
    40 גר' חלבון
    300 גר' קמח רגיל

    מצרכים למילוי נוגטין:

    50 גר' גלוקוז
    50 גר' סוכר חום
    40 גר' חמאה
    50 גר' שקדים פרוסים מולבנים

  • אופן ההכנת המילוי:

    - מחממים בסיר את הגלוקוז, מוסיפים את הסוכר החום ואחר כך את החמאה בחתיכות עד שנבלעת
    - מוסיפים את פרוסות השקדים ומורידים מהאש
    משאירים בסיר מעט לזיצון עד שמתחיל להתגבש.. מעבירים לנייר אפיה ,יוצרים נקניק ומקררים עד שאפשר לפרוס(במקרר) בינתיים מכינים את הבצק
    אופן הכנת הבצק
    - מרככים את החמאה במיקרוגל לדרגת משחה (לא לרמה נוזלית)
    - מעבירים לקערת מיקסר עם גיטרה ומוסיפים אבקת סוכר, ומלח ומערבלים עד שהתערובת אחידה
    - מוסיפים את החלבון עד שנבלע בתערובת ובסוף את הקמח (לא לערבב יותר מידי(
    - לזלף בעזרת צנתר Sultane עיגולים שיהיו זהים כמה שאפשר.
    פורסים לדיסקיות דקות בעובי 3 מ'מ את נקניק הנוגאטין.
    שמים במרכז כל עוגיה דסקית של נוגאטין (לא לשים כמות גדולה המילוי מבעבע וגולש מהצדדים במידה והכמות גדולה)
    - אופים בתנור בחום של 150 מעלות צלסיוס כ- 12-15 דקות
    - מקררים ושומרים בכלי סגור היטב הן יחזיקו תיאורטית עד 5 ימים כמובן שיגמרו מהר..

  • עברית

כתבו משהו נחמד...

כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

*

Scroll To Top